Lifestyle

Komentari 3

Prilagodio se: Otvorio drive-in striptiz klub, a hrana je izgovor

Prilagodio se: Otvorio drive-in striptiz klub, a hrana je izgovor

Plesačice nose maske i rukavice, dvije krpice na bradavicama, tangice... Za glazbu je zadužen DJ, a kupci imaju priliku ubaciti novac plesačicama, ali ne u gaćice, već u posudicu koja stoji na ogradi

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Top 20 fantastičnih frizura za žene koje si žele skratiti kosu

Shon Boulden, vlasnik striptiz kluba 'Lucky Devil' iz Portlanda u SAD-u bio je prisiljen zatvoriti klub nakon što je guvernerka Kate Brown zabranila javna okupljanja zbog pandemije korona virusa uslijed čega su mnogi morali prestati s poslovanjem.

Ipak, poslovanje je bilo dopušteno onima koji imaju dostavu ili hranu prodaju ispred restorana, a on je posluživao jela u klubu prije zatvaranja pa se dosjetio od toga napraviti spektakl koji je nazvao 'Food 2 Go-Go'.

POGLEDAJTE U VIDEU KAKO TO IZGLEDA:

Kupci mogu naručiti hranu koju im potom dostavljaju oskudno odjevene plesačice, naravno, s maskama na licu. Druga opcija je drive-in usluga što se mnogima više sviđa jer moraju vozilom proći kroz veliki šator pokraj rasplesanih striptizeta da bi pokupili naručeni obrok - od razgolićene plesačice.

Plesačice nose maske i rukavice, dvije krpice na bradavicama, tangice ili bokserice, čizme s visokom petom... Za glazbu je zadužen DJ, a kupci imaju priliku ubaciti pokoju novčanicu plesačicama, no ne u gaćice, već u posudicu koja stoji na ogradi

Cijene obroka ostale su jednake kao i prije pandemije, no kupci plaćaju dodatno 30 dolara (oko 200 kuna) i za dostavu i za drive-in uslugu.

- Odaziv je nevjerojatan - rekao je ponosni vlasnik kluba.

Mnogi tamo odlaze po hranu samo da bi se kasnije mogli hvalisati na društvenim mrežama gdje objavljuju fotografije pod hashtagom 'Food 2 Go-Go'. Kupci čak znaju dolaziti iz udaljenijih krajeva samo da bi uživo doživjeli ovaj spektakl.

Ipak, prihod mu je, kaže Boudlen, šest puta manji nego prije pandemije pa većina zaposlenika dobiva minimalnu plaću. Jedna od njih je i plesačica Elle Stranger koja je u tom poslu već 11 godina. Ona kaže kako dodatno zarađuje erotikom na internetu te kao seksualna edukatorica i spisateljica.

Kaže kako joj nedostaju prilike u kojima je mogla doći do priličnih velikih napojnica, ali zadovoljna je novim načinom rada.

- To je ono što ljude podiže u ovim mračnim i nesigurnim vremenima, nešto novo - rekla je, a prenosi Reuters.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kako razlikovati lažan osmijeh i onaj pravi objasnio neurolog

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa Barbarom Rocco:

 

Najčitaniji članci