Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Pripremate doček kod kuće? Ovo su najbolje ideje za slavlje

Pripremate doček kod kuće? Ovo su najbolje ideje za slavlje
2

Ove ste godine za doček planirali ostati kod kuće, ali još uvijek nemate ideja kako bi to trebalo izgledati? Kao spas u zadnji čas, pripremili smo vam par zanimljivih ideja

VIDEO

Ako ste jedni od onih koji sve pripremaju i rade u zadnji čas, 'poslužite se' s par naših savjeta kako da što kvalitetnije organizirate proslavu kod kuće. Da bi vaši gosti bili zadovoljni, potrudite se osvojiti ih s nekim od ovih ideja. A, ako ste odlučili ove godine slaviti samo s obitelji, i tu vam možemo pomoći.

POGLEDAJTE VIDEO: Saznajte kako najbolje organizirati vrijeme proslave kod kuće i zabaviti svoje goste

Pokretanje videa...

24sata Video 00:30

1. Organizirajte tulum pod maskama
Tko kaže da se maskirati moramo samo u vrijeme karnevala? I novogodišnja proslava može biti itekako zanimljiva ako na sebe stavimo maske. Možete se dogovoriti i organizirati maskenbal na određenu temu, npr. likovi iz nekog omiljenog filma, ili jednostavno  pustite maštu na volju i svako neka odabere svoju vlastitu masku. Time će do izražaja doći vaša kreativnost.

2. Pidžama party
Umjesto šljokičastih haljina i svečanih odijela, jednostavno svi odjenite pidžame. Osjećat ćete se lagodnije i opuštenije, a i izbjeći ćete trošenje novaca na jedan komad odjeće koji biste vjerojatno nosili samo taj dan.

3. Društvene igre
Bili s obitelji ili prijateljima, društvene igre uvijek su dobro rješenje. Naravno, još su zabavnije ako u društvu imate osobu koja voli zbijati šale pa sve postaje duplo zabavnije.

4. Pripremite ponoćno jelo
Nakon raznolikog pića koja ćete popiti kroz noć, treba se i dobro najesti. Najbolje bi bilo da se dogovorite s gostima da svatko od njih ponese sa sobom neke grickalice, čokolade i hranu koju ste odlučili jesti. Isto tako, ako volite kuhati, zajedno složite neku finu večeru.

5. Organizirajte karaoke
Karaoke su uvijek glavna i najzabavnija aktivnost. Još ako popijete koju čašicu više, nećete se ustručavati pred prijateljima pokazati svoje skrivene pjevačke sposobnosti. Tko zna, možda se među vama krije prava zvijezda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač