Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pripremite kožu za sunčanje i to jeftinije - uz 24 sata Oranž

Pripremite kožu za sunčanje i to jeftinije - uz 24 sata Oranž

24 Oranž donosi super popust od 10 posto na cjelokupan asortiman u ljekarnama Pablo. Stoga, sad je pravo vrijeme da se opskrbite dodacima prehrani, kremama za njegu i zaštitu...

VIDEO

Najbolje od svega je što korisnici 24 Oranža imaju na raspolaganju nevjerojatne popuste uz koje će im sve potrebno za pripremu kože za sunčanje biti nikad jeftiniji. Stoga, ako već niste dio 24 Oranž kluba, svakako se registrirajte i pretplatite - uštede su i nevjerojatne! Kliknite ovdje!

Sjajna koža je hidrirana, odnosno ima dovoljno vlage koja joj daje podatnost i mekoću. Kako biste olakšali koži da lijepo potamni te dobije brončani, ujednačeni izgled, tu je nekoliko koraka pripreme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:01

Ako volite duga tuširanja s vrućom vodom, sada je vrijeme da ih skratite. Naime, ono isušuje kožu, jer joj pretjerano vruća koža škodi. Upravo zato, tuširanje je idealno s mlakom vodom, najviše desetak minuta, jer na naj način koža će ostati meka.

Nakon tuširanja dobro je malo pričekati, a ne se brisati odmah - pomiješajte kapljice s kremom. Njegu kože pritom će pojačati hidratantna krema, s aktivnim sastojcima koji dodatno omekšavaju kožu. Dobar primjer je shea maslac koji hrani kožu te joj daje elastičnost.

Provjerite 24 Oranž popust na na cjelokupan asortiman u ljekarnama Pablo

Možete umjesto kreme koristiti ulje za tijelo, koje je također dobro nanijeti na još mokru kožu. Kako su dani sve topliji, tako je dobro što manje brisati kožu, kako bi prirodno upila vlagu do kraja.

Osim pametnog tuširanja, u rituale jednom tjedno uvedite piling. Ovaj kućni tretman dat će koži mekoću te ubrzati procese obnavljanja svih njezinih slojeva. No, treba pripaziti kakav je piling, odnosno kakve čestice ima. Ne smiju biti previše oštre, već na nježan, ugodan način odstraniti sloj mrtvih stanica s površine kože.

Fotolia

Naime, sve što imalo iritira može stvoriti upale i pojačati crvenilo kože. Ovdje je dobar i kemijski piling, koji ne trebate trljati, već sam radi posao te skida sve ono što treba s površine kože.

Provjerite 24 Oranž popust na na cjelokupan asortiman u ljekarnama Pablo

Osim rituala, bitno je nanositi kremu za sunčanje i dok smo u gradu, kako se ne bi pojavila crvenila. Naravno da možemo pocrveniti na kavi u kvartu ili odlasku na plac, stoga obratite pažnju na otvorene dijelove kao što su lice, vrat, ruke i noge.

Ako ste na moru, treba se sjetiti aplicirati kremu za sunčanje više puta u danu, jer samo tako ćemo kožu pripremiti na pravilno i zdravo tamnjenje. Naime, ako izgori, koža će se guliti, što nije zdravo.

Tamnoj koži sjaj će dati i bronzer, odnosno krema sa sjajnim česticama. Odlično će izgledati samo na mekoj, hidriranoj koži, stoga su rituali prije spomenuti uvjet za brončanu kremu. Za dodatnu vlagu tu su sprejevi, maglice i termalne vode, koje se nanose i tijekom dana, koža odmah postaje mekša.

Provjerite 24 Oranž popust na na cjelokupan asortiman u ljekarnama Pablo

Lijepu, blistavu ljetnu kožu omogućit će i prehrana. Naime, nutricionisti diljem svijeta predlažu raznolikost zdrave hrane. Na koži se vidi kako se hranimo, a ako je to brza prehrana, ona će biti sivkasta i bez sjaja. Idealno je da na menuu budu namirnice kao što su masna riba, avokado, orasi i sjemenke suncokreta.

Ovi sastojci pobrinut će se da vaša koža dobije sjaj i elastičnost. Na popisu poželjne prehrane nalaze se i mrkva te soja, kao i tamna čokolada, što će oduševiti ljubitelje slatkog. No, radi se baš o tamnoj čokoladi jer ona je zdravija od njezine opcije koja nema tako puno kakaovca. Od pića tu je zeleni čaj, ultimativni detoks za čitavi organizam.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...