Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

Probudite uspavane strasti: 8 načina da se razigrate u krevetu

Probudite uspavane strasti: 8 načina da se razigrate u krevetu

Ako su vam strasti za blagdane utihnule, ne brinite, dobra vijest je da se procvat ljubavnog i seksualnog života događa u Novoj godini, a sve što trebate napraviti je izaći iz rutine

VIDEO

Uz zabave, imele i riskantne odjevne kombinacije Djeda Mraza, blagdansko se razdoblje često smatra najseksi dobom u godini. No, novo istraživanje otkriva da se žene zapravo  znatno manje upuštaju u spolne odnose oko Božića. Istraživači s kalifornijskog sveučilišta Stanford otkrili su da je seks gotovo u potpunosti izostao za milijune uoči 25. prosinca, a za to su krivi stres, iscrpljenost i obiteljske obveze.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Najdraža poza u seksu? 03:17

No dobra vijest je da se procvat ljubavnog i seksualnog života događa u Novoj godini, a seksualne aktivnosti dostižu vrhunac početkom siječnja, čak i više nego na Valentinovo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Želite li rasplamsati strasti, stručnjakinja za seks Kate Taylor ima pokoji savjet: 

1. Jedite, pijte i veselite se

Ako je višak kilograma zbog božićnih slastica usporio vaš nagon za seks, detoksikacija u siječnju učinit će čuda za vaš libido.

Odlučite se za onu koja potiče strast, poput zobi, banane, masne ribe, orašastih plodova, borovnice i lubenice, savjetuje Taylor. 

Utvrđeno je da sok od naranče pojačava žensku želju za seksom, a sok od nara nazvan je 'tekućom Viagrom' zbog svoje sposobnosti borbe protiv erektilne disfunkcije.

2. Promijenite rutinu

Žene rjeđe od muškaraca žele seks iz vedra neba. Samo 15 posto izvještava da ima 'spontanu želju' za seksom. Većina iskusi 'reaktivnu želju' kada se prvo uzbude, a zatim požele seks.

Dreamstime

Stoga se okružite stvarima koje vas uzbuđuju. Pročitajte knjigu ili pogledajte film, educirajte se o seksu i seksualnim uzbuđenjima. Označite najsjajnije dijelove svoje erotske fantastike kako biste ih mogli pročitati neposredno prije spavanja.

Iskoristite jutarnji tuš kako biste oživjeli svoje najtoplije uspomene. Odbacite staro donje rublje i zamijenite ga nešto zavodljivijim zbog kojeg ćete se osjećati privlačnije. 

Evo što njegova omiljena seks poza otkriva o osobnosti i stilu
Evo što njegova omiljena seks poza otkriva o osobnosti i stilu

3. Isprobajte nove poze

Novitet je ključan za uzbuđenje, jer uzrokuje oslobađanje hormona dopamina zbog kojeg se osjećate dobro. Jedan od načina je isprobavanje novih pozicija. No, jednostavniji način je samo 'dotjerati' svoje postojeće favorite.

4. Nemojte se sramiti lubrikanta

Prestanite razmišljati o lubrikantu kao o nečemu za starije od 50. Na tržištu možete pronaći puno lubrikanata i pomagala koji će vaš 'običan' seks pretvoriti u vrući seks.

Fotolia

Imate tri vrste. Onaj na bazi ulja koji je izvrstan za seks i igračke, ali se ne preporučuje s lateks kondomima. Sa silikonom, koji je izvrstan za seks na bazi vode, ali može oštetiti silikonske seksualne igračke. I lubrikant na bazi vode koji je siguran za upotrebu s kondomima, ali može brzo ispariti kada je izložen zraku.

5. Svjesno vodite ljubav

Biti 'prisutan i koncentriran' u krevetu bio je glavni savjet koji su parovi davali za sjajan seks, prema studiji objavljenoj u Canadian Journal of Human Sexuality.

Ako vas preplave smetnje, pokušajte raščistiti um od svih svojih vrtložnih misli prije velike noći.

Zapišite sve što vam je u glavi. Ako vaš orgazam pati zbog gubitka fokusa, upotrijebite ovu jednostavnu tehniku ​​svjesnosti.

Namjerno se usredotočite na pet stvari koje možete osjetiti, četiri koje možete čuti, tri koje možete vidjeti, dvije uz koje možete osjetiti miris i jednu koju možete okusiti. Učinite to svaki put kad vam um odluta i lakše ćete ostati u trenutku.

6. Prilagodite seks

Prema studiji iz 2015. godine, najsretniji su parovi oni koji često imaju spolne odnose. Ali za maksimalno blaženstvo, ne trebate ga imati jednom navečer, samo jednom tjedno. Ali ako je vama to sasvim u redu, to znači ukupno 52 odnosa u 2021. godini, što uopće nije loše.

S partnerom napravite plan svih različitih vrsta odnosa koje biste mogli isprobati. Uključite sva različita mjesta, položaje, trikove i tehnike predigre koje biste mogli raditi zajedno.

Steknite uvid u najdublje želje vašeg partnera.

7. Nemojte zaboravljati

U 2021. fokusirajte se na zaboravljene erogene zone poput leđa, unutarnje strane bedara, zapešća, vrata i stopala.

Male tajne o seksu: Lijeva je strana klitorisa najosjetljivija...
Male tajne o seksu: Lijeva je strana klitorisa najosjetljivija...

Sva su ta područja puna živčanih završetaka koji reagiraju na stimulaciju i nude vruće nove senzacije i rezultate.

Pokušajte poljubiti i polizati stražnji dio vrata svog partnera ili im masirati stopala, posebno obraćajući pažnju na njihov nožni palac. Tijekom seksa škakljajte ih, češkajte ili masirajte po kralježnici. Nakon seksa, priuštite svom partneru dugu, luksuznu masažu glave, pomoći će vam da se osjećate povezano.

8. Zamijenite brzi seks za spori 

Brzi, bijesni seks djeluje uzbudljivo u filmovima, ali u stvarnosti nas često ne ispunjava. Ove godine prihvatite ideju dugog, sporog seksa, piše The Sun.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru