Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Program Coca-Colina podrška mladima i ove godine u Osijeku

Program Coca-Colina podrška mladima i ove godine u Osijeku
1

Coca-Cola HBC Hrvatska održala je obećanje dano mladim Osječanima i još jednom organizirala trodnevne radionice na kojima su imali prigodu stjecati vještine tražene na tržištu rada

VIDEO

Nakon prošlogodišnjega ciklusa, u kojemu su trodnevne radionice projekta Coca-Colina podrška mladima održane u Osijeku, pozitivne reakcije i veliko zanimanje potaknuli su Coca-Colu HBC Hrvatska da i ove godine, od 3. do 5. listopada, ponovno omogući mladim Osječanima besplatnu izobrazbu pod vodstvom iskusnih predavača.  

NK Osijek - HNK Gorica

Program Coca-Colina podrška mladima namijenjen je nezaposlenim mladim osobama u dobi od 18 do 30 godina koje su završile obrazovanje, a ne mogu pronaći posao te ne sudjeluju u drugim programima osposobljavanja. Prošle je godine 250 mladih bilo uključeno u radionice u četirima gradovima, a s namjerom da se što većemu broju mladih omogući dodatno obrazovanje program će Coca-Colina podrška mladima ove godine obuhvatiti gotovo 1000 polaznika.

NK Osijek - HNK Gorica

Nakon radionica polaznicima su uručene potvrde o uspješnome završetku programa, koje su u prošlogodišnjemu ciklusu radionica pomogle čak 30 % mladih polaznika u pronalasku zaposlenja. Također će životopisi polaznika ostati u bazi Grupe Selectio, vodeće grupacije specijalizirane za savjetovanje u ljudskim potencijalima i potrazi za kadrovima, ujedno partnera projekta.

NK Osijek - HNK Gorica

Potvrdu je dobio i polaznik programa Marko Perković: „Nakon što sam prošle godine čuo brojne pozitivne reakcije o Coca-Colinu programu, s nestrpljenjem sam čekao da se radionice ponovno održe u Osijeku. Sad mogu sa sigurnošću reći kako su ispunile sva moja očekivanja. Osim odličnih predavača, vrlo korisnih znanja i dobro osmišljenih radionica posebno bih istaknuo druge sudionike s kojima namjeravam ostati još dugo u kontaktu”, rekao je Marko. 

NK Osijek - HNK Gorica

Tijekom prvoga dana programa polaznici su stjecali znanja iz područja životnih vještina kao što su osobni razvoj i razumijevanje sebe, komunikacija i davanje povratnih informacija te interakcija i umrežavanje, a mladima ih je prenijela Kristina Popović Vuić, stručnjakinja Grupe Selectio, specijalizirane za savjetovanje u području ljudskih potencijala i potrage za kadrovima. Druga su dva dana radionica bila rezervirana za poslovne vještine, odnosno teme koje uključuju financijsku pismenost, poslovno planiranje, upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine, o kojima će govoriti iskusni predavači: Vesna Kezdorf, Marija Vurnek, Melita Cita, Vesna Vrga Perović i Romeo Jerčić.

NK Osijek - HNK Gorica


Program će se Coca-Colina podrška mladima nakon Osijeka nastaviti u Slavonskome Brodu od 10. do 12. listopada, a svi zainteresirani mladi koji zadovoljavaju formalne kriterije još se mogu prijaviti za radionice na mrežnoj stranici projekta (https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr/).

NK Osijek - HNK Gorica
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'