Lifestyle

Komentari 28

Projekt Ilica: Veselje i gužva u Zagrebu, unatoč svim nedaćama

Projekt Ilica: Veselje i gužva u  Zagrebu, unatoč svim nedaćama

Projekt Ilica: Q'ART donosi radost kreativnog šušura u grad. Organizatori Ivana Nikolić Popović i Aleksandar Battisti Ilić žele osvijestiti važnost oživljavanja zapuštenog i napuštenog centra

Ovog vikenda se održava 'Projekt Ilica: Q'ART Tko Iličari zlo ne misli!', a danas se održava Festival zajednice, u samom srcu grada Zagreba u Ilici.

Zagreb: Projekt Ilica: Q

Pripremljen je bogati program, s puno glazbe i radionica, a jedna od njih organizirana je i za najmlađe u zelenom dvorištu Akademije likovnih umjetnosti, čiji je organizator Eko Limach Fest.

Zagreb: Projekt Ilica: Q

Ilica je zatvorena za promet i preuzela je ulogu pop up izložbenog prostora, u okviru kojeg su brojni kreativci i umjetnici predstavili svoje raznovrsne radove, proizvode i rukotvorine.

Zagreb: Projekt Ilica: Q

Glavna gradska ulica za vrijeme održavanja Projekta Ilica: Q'ART pretvara se ujedno i u pozornicu na kojoj se izmjenjuju vrhunski glazbenici: Lela Kaplowitz Trio, Al Sitar Trio, Joe Pandur Trio, Trio LiVaDa, Bruno Mičetić Trio i Ivana Galić Quintet.  

Zagreb: Projekt Ilica: Q

Organizatorima bogatog i sadržajnog programa, umjetnicima Ivani Nikolić Popović i Aleksandru Battisti Iliću, cilj je zadržati građane u Ilici, ali, još od prvog izdanja projekta, potaknuti ih da osvijeste važnost oživljavanja zapuštenog i napuštenog centra grada te da to upravo građani mogu i trebaju. 

Zagreb: Projekt Ilica: Q

Teatar Cirkus Punkt je kroz zanimljive radionice i performanse na cesti pokazao što pokret znači u umjetničkoj izvedbi. 

Zagreb: Projekt Ilica: Q