Pljeskavice često znaju ispasti suhe, a kako biste to izbjegli pročitajte koji savjet je dao vrhunski chef s kojim će pljeskavice svaki put ispasti sočne i ukusne. Ovaj trik je nevjerojatno jednostavan
NIKAD VIŠE NEĆE BITI ISTO
Provjerite odličan trik poznatog chefa za najsočnije pljeskavice
Američki chef Graham Elliott otkrio je način kako pripremiti pljeskavice na roštilju, da ne izgube sočnost, a budu pune okusa. Neki ih zalijevaju pivom tijekom pečenja, no čini se da postoji bolji način - stavljanje kockice leda na svaku pljeskavicu.
- Napravite pljeskavice, a zatim stavite malu kocku leda u svaku i tek onda roštiljajte. Tako će ostati vlažna jer će se led topiti polako i sačuvati je od isušivanja - rekao je chef Elliott i dodao kako smatra da je to ujedno i odličan način da meso dobije fini okus roštilja, samo treba pustiti sokove da odrade svoj posao, a prenosi ozzyman.com.
Pogledajte u videu kako pripremiti savršene pljeskavice:
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku