Lifestyle

Komentari 0

Prva nagrada u životu: Jaguar je savršeni dar za 70. rođendan

Prva nagrada u životu: Jaguar je savršeni dar za 70. rođendan

Anđelku s Raba automobil je prva nagrada u životu, a 24sata čita već godinama. Obožava rješavati križaljke, a kaže kako će mu vozilo jako dobro doći

Čitatelji su tijekom veljače sakupljali kupone iz 24sata za vrhunski Jaguar E-PACE limited, kompaktni SUV. Najsretniji među njima bio je Anđelko Krstačić s Raba koji čita 24sata već godinama.

- Odlični ste mi, a posebno križaljke. Godinama ih rješavam, to mi je prava razonoda. A uz križaljke dobivam i najzanimljivije vijesti. Uvijek ima svega, od politike do zabave, a zato ste mi i najdraži - govori Anđelko. Kad smo ga nazvali i rekli mu da je osvojio super nagradu, taman je bio na balkonu.

Zagreb: Dobitniku Jaguara na nagradnoj igri uručeni ključevi

- Uhvatili ste me nespremnog. Isprva nisam mogao vjerovati da sam osvojio nagradu, nikad nisam ništa dobio - govori dobitnik. Na primopredaju krajem ožujka stigao je s unukom koji se automobilu veselio kao i djed.

Otkrio nam je kako bi ga volio voziti kad odraste. Kad su stigli do vozila, dječak je istraživao vozilo, a Anđelko je bio u šoku.

Zagreb: Dobitniku Jaguara na nagradnoj igri uručeni ključevi

- Ma još ne mogu vjerovati da je automobil moj. Imam stariji automobil pa će mi ovaj dobro doći. Ovo je kao u nekom snu, hvala vam - pričao je Anđelko. Dobro raspoloženi dobitnik zahvalio se na nagradi i svim čitateljima poručio kako se isplati igrati nagradne igre. Otkrio je i kako će i dalje igrati nagradne igre, a automobil ponosno voziti.

- Uskoro mi je i 70. rođendan pa je automobil savršen poklon - zaključio je.

Najčitaniji članci