Lifestyle

Komentari 11

Prvi Guybrator na svijetu - kad se povežete putem aplikacije na mobitelu, radi čak i na daljinu

Prvi Guybrator na svijetu - kad se povežete putem aplikacije na mobitelu, radi čak i na daljinu

Partneri više i ne moraju biti zajedno da bi uživali u osjećaju zajedničkog seksa, a sve može i bez ruku, tvrde iz Hot Octopuss, tvrtke koja je lani lansirala prvi muški vibrator na tržište

Sex tech brend Hot Octopuss lansirao je dugo očekivani Pulse Solo Active, prvi Guybrator koji se može kontrolirati putem aplikacije za mobilni telefon, koji, kako tvrde autori koji su krajem 2020. igračku plasirali na tržište, muškarcima može omogućiti da otkriju potpuno novi svijet muške masturbacije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Evo što pali Hrvattice i Hrvate

Stvorili su vibrator koji se može kontrolirati putem mobilne aplikacije. Korisnici ga mogu povezati sa svojim pametnim telefonom i pametnim telefonom partnera, pa prepustiti partneru da kontrolira iskustvo.

Uz to, mogu istražiti ogromnu biblioteku 2D i VR videozapisa, putem partnerskih mreža u aplikaciji. Time se otvara mogućnost za uživanje u novom svijetu interaktivnog užitka, uz jednostavno i sigurno korištenje dok se povezujete s drugima, piše Daily Star. 

Za one koji ne žive s partnerom, jednu igračku mogu dostaviti na adresu naručitelja, a drugu zapakiranu kao poklon na adresu partnera. Uređaje je vrlo jednostavno povezati na daljinu putem aplikacije za pametne telefone, kako bi se parovi mogli igrati u isto vrijeme i pritom biti 'na vezi'.  

Suosnivač Hot Octopussa, Adam Lewis, rekao je: 'Naše fokus grupe su nam rekle da publika žudi za igračkom.s kojom bi mogli biti povezani i na daljinu. Sada imamo vibrator s isprobanom interaktivnom funkcionalnošću koja će našim klijentima otvoriti svijet novih  iskustava'. 

Kao jednu od prednosti novog vibratora, u tvrtki ističu to da nema potrebe za maženjem da biste partnera doveli do vrhunca, sve je moguće i - bez ruku.

Navodno je  toliko moćan da se može uživati ​​i bez erekcije, savršen za one koji pate od erektilne disfunkcije.

Najčitaniji članci