Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Prvi hrvatski namještaj koji je rezerviran za kućne ljubimce

PRIZNANJE Prvi domaći brend specijaliziran za proizvodnju i dizajn modernog namještaja za ljubimce zaštićen je pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske

Foto: PIXSELL, REUTERS
7 komentara

Proizvodi iz linije ROBOWSKY na tržištu su prisutni od kraja 2014. godine. Tvrtku su osnovale Jelena Bralić (39) iz Splita, sociologinja i PR savjetnica, te Matilda Marelja, arhitektica. Linija modernog namještaja prilagođena je potrebama i dizajnu suvremenog života i stanovanja. 

Foto: PIXSELL, REUTERS

U moru unikatnih proizvoda za maksimalnu udobnost ljubimaca posebno se ističu krevetići, dekice i slim jastuci koji se odlično uklapaju u svaki stil uređenja. Jelena Bralić ističe da u ponudi imaju boxeve za manje ljubimce, ležajeve, jastuke, jastučnice i hranilice, naravno sve dolazi u raznim kombinacijama dizajna, boja, drva, uzoraka i materijala. Tu su i ležajevi sa spremnicima za igračke, ležajevi za prozor, madrace u zebra printu, ali i povišene hranilice za veće pse. U kreiranju proizvoda iz dizajnerske linije Robowsky sudjeluje tim vrhunskih stručnjaka iz područja inovacija, arhitekture i dizajna. 

Foto: PIXSELL, REUTERS

- S obzirom da se sve veći broj ljudi odlučuje postati vlasnicima kućnih ljubimaca, a i sami smo vlasnici čupavih prijatelja , u svakodnevnoj želji da im priuštimo najbolje, uvidjeli smo da segment namještaja za kućne ljubimce na postojećem tržištu nudi vrlo oskudan asortiman, posebno u dijelu koji bi se estetski integrirao u koncept suvremenih interijera, naravno sa pripadajućom multifunkcionalnom notom - kaže Jelena. 

Foto: PIXSELL, REUTERS

Čiste i jednostavne linije, zaštitni su znak proizvoda iz linije ROBOWSKY, koje ga čine izrazito elegantnim, atraktivnim te poželjnim u suvremenim interijerima. Brand Robowsky zaštićen je pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske, dok je dizajn proizvoda zaštićen pri Svjetskoj organizaciji za intelektualno vlasništvo. 

Udobnost i dizajn za sve četveronožne prijatelje

Foto: PIXSELL, REUTERS

Slim jastuci su u potpunosti izrađeni od pamuka, a cijena im se kreće od 99 do 289 kuna, ovisno o tome koju veličinu želite. Vodilice za pse s navijačkim motivima koštaju od 88 do 140 kn. Ostale cijene provjerite na robowsky.hr 

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message