Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Zaručnički prsten želi zamijeniti za iPhone ili odbojnik za automobil

Pukla ljubav: Zaručnički prsten želi zamijeniti za iPhone ili odbojnik za automobil

Muškarac je objavio oglas u kojem prodaje zaručnički prsten, ali pristaje i na zamjenu za iPhone ili odbojnik za automobil koji imaju približnu vrijednost. Izazvao je dosta komentara

VIDEO

Oglas je objavio na stranici s povoljnim cijenama, a njega je na Redditu podijelila žena koja smatra kako je sramota mijenjati ga za mobitel ili dio za auto te tako pokrenula raspravu.  

POGLEDAJTE VIDEO: Kome pripada prsten ako zaruke propadnu?

Pokretanje videa...

Kome pripada prsten nakon razvoda? 00:57

Muškarac prsten prodaje za 2000 dolara, što odgovara oko 12.700 kuna. Može i zamjena za iPhone 11 pro max ili KUN26 odbojnik. Prsten je veličine N, ističe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz oglas je priložen i certifikat dizajnera Michaela Hilla, a neki od komentatora napisali su da takav prsten košta oko 4300 dolara ili 27.600 kuna. 

- Ma to je neka ružna jeftina kopija. Bilo bi mu bolje da za njega dobije odbojnik -  stoji u jednom komentaru. Na to su se nadovezali ljudi koji misle da je kupljen kao jeftina verzija, kakva se kupuje za vjenčanje koje vam nije važno, tipa onog iz serije 'Big Fat Gipsy Wedding'. 

No, ima i onih koji misle da je momak možda dobio nogu i sada je slomljenog srca, pa iz očaja mijenja prsten na ovaj način. 

- Nikad ne znate što se moglo dogoditi ... možda su prekinuli? I ja sam nakon prekida s bivšim promijenila zaručnički prsten kako bih sinu kupila nove školske cipele - napisala je jedna od komentatorica, a prenosi The Sun.  

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru