Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Radionice ‘Coca-Colina podrška mladima’ uče vas provesti ideju

Nakon odličnih reakcija polaznika radionica održanih u Splitu Coca-Cola HBC Hrvatska je mladim Splićanima ponovno omogućila trodnevnu izobrazbu pod vodstvom iskusnih predavača.

Foto: Ali Relata
0 komentara

Mladi su Splićani od 9. do 11. svibnja mogli tijekom besplatnih trodnevnih radionica programa Coca-Colina podrška mladima usvajati životne i poslovne vještine. Primajući svoje potvrde o uspješnome završetku programa, mladi Splićani nisu skrivali zadovoljstvo naučenim, a među njima je bila i Ilda Božanić. 

- Razgovarala sam s brojnim drugim polaznicima radionica i mogu reći da nam je svima zajednička želja za što više praktičnih znanja. Zahtjevi su se tržišta promijenili i iz iskustva s dosadašnjih razgovora za posao mogu reći kako formalno fakultetsko obrazovanje više nije dovoljno.

Ove su nam radionice dale upravo taj segment koji nam nedostaje. Učimo kako se rukovati, što reći, na koji način govoriti te kako provesti vlastitu projektnu ideju. Zahvaljujući ovim radionicama osjećam se znatno sigurnijom i spremnijom stati pred mogućega poslodavca - rekla je Božanić.

Tijekom prvoga dana polaznici su stjecali znanja iz područja životnih vještina kao što su osobni razvoj i razumijevanja sebe, komunikacija i davanje povratnih informacija te interakcija i umrežavanje, a mladima su ih prenosili Valentina Penić i Ana Frlan Bajer, stručnjakinje Grupe Selectio specijalizirane za savjetovanje u području ljudskih potencijala i potragu za kadrovima.

Druga su dva dana bila rezervirana za poslovne vještine, odnosno teme koje uključuju financijsku pismenost, poslovno planiranje, upravljanje projektima te prodajne i pregovaračke vještine, o kojima su govorili iskusni predavači dr. sc. Predrag Pale, Vesna Kezdorf, Melita Cita, Vesna Vrga Perović i Romeo Jerčić.

Nakon Zagreba, Splita, Zadra i Dubrovnika program će se, zbog velikoga zanimanja, još jednom vratiti i u Zagreb od 16. do 18. svibnja. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message