Obavijesti
Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
Komentari 128
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Šteta što je moja draga baka već dugo kod dragog bogeka, pa joj ne mogu pročitati recept "Poooznatog-Cheeefa-s-Foood-Netwooorka-Tylera-Flooorencea", te joj tako Prikaži još ↓
Dk
Da ne bi u vrhnju kuhala. Dodje skuplji prilog nego glavno jelo😀
ra
Još je bolji ako ga kuhaš u umaku od tartufa, istina potrošiš oko 500 kn na pire ali eto kažu mi da je tak bolji
Car Mrgud Vazdacenzurirani
Da u vrhnju kuhamo krumpir?? To ne jede valjda ni sultan od Bruneja... od čijeg mlijeka da bude vrhnje? Magarećeg?
Dk
Baš se dosjetih, u vrijeme kad su moje drage pokojne baka i mama kuhale savršeni pire krumpir, ljudi iz govornog područja ovog jazavca maslinovo ulje kupovali s Prikaži još ↓
Dk
ja volim pire krumpir na svoj način,vazno da je dobar
gi
Kuhat krumpir u pol litre vrhnje??? Koji je taj master chef? Kalorično do bola i na kraju me krumpir više košta nego sarma 🤔
volim sunce
A ko riba ranjglu? Pa to se ulovi na dno malo žešće. I na pola kile krumpira 6 žlica masnoća plus vrhnje? Ne,fala,premasno za moj ukus
Dk
Ihh, baš ti zdrav način pripreme pirea, masnoća toliko da je nezdravost neupitna!!
strikan2
"Chef Tyler s Food Networka"? Taman se našao da nas uči kako se radi pire. Da ne bismo još pekli puricu sa marmeladom? FUUUUUJ!!!
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .