Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Ribafish iskreno: '10 razloga zašto mrzim advent u Zagrebu'

Vrijeme je darivanja, kako drugih, tako i sebe, a ima li išta ljepše nego se nagraditi guštanjem s dragim ljudima uz toplo jelo i pilo po najljepšem gradu svijeta?

1 komentara

1. Zato jer nije češće – sve se mora skoncentrirati baš u tih mjesec dana kad je hladno, i istrošio sam se na poklone, i plaća mi je nestala drugi dan na trećem štandu, a ima ih još 128! Trebalo bi trajati barem tri mjeseca, ili triput po jedan!

2. Zato jer je hladno – nema ništa slađe nego tumarati s još milijardu sretnih i pripitih ljudi koji uživaju u lampicama i nježnoj glazbi, ali zar ne možemo imati rezervni advent (be-dvent?) negdje u lipnju? Pa da se fino stuštimo na kuhano vince u bermudama i sunčanim naočalama? Dajte nam blagdane u ljeto!

3. Zato jer je skupo – nedavno je sjajni Ivan Šarić napisao na Facebooku – da li da otplatim ratu kredita, ili kupim fritule. Fritule su divna stvar, šećer, mast i ljubav, ali spustite cijene na deset kuna, jer ste zločesti!!!

4. Zato jer je Zeleni val kao Ho Chi Minh nakon prolaza lokalnog kluba u Ligu prvaka ili gdje god idu vijetnamski prvaci - ali dobro, tko se jednom opeče vikendom iza 17 sati, parkirat će na kilometar od centra. A i lijepo je hodati u masi, nekako te ponese... Više pročitajte OVDJE.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message