Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Trogodišnjak nasmijava Instagram neredom koji napravi

Mama dvojice dječaka fotografirala je sve nepodopštine koje njen mlađi sin napravi da bi ih sačuvala za uspomenu, no zapazili su ih drugi roditelji na Instagramu, koje dječak podsjeća na njihove klince

VIDEO

Trogodišnji Romeo tako je vješt u pravljenju nereda po stanu da svaki puta uspije iznenaditi mamu Steffi Fox (37). Za one koji vole dječje nestašluke dobra je vijest da Steffi već dugo vremena 'dokumentira' svaku njegovu nepodopštinu i objavljuje na društvenim mrežama, pa se možete od srca nasmijati. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zašto je dobro igrati društvene igre

Pokretanje videa...

00:43

Naravno, mami nije uvijek smiješno 'na prvu', jer kad sve to poslika, mora počistiti nered. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Romeo već ima zavidnu listu nepodopština: Od razbijanja omiljenih šalica, do razmazivanja paste za zube po namještaju. Od rastopljene čokolade, do žitnih pahuljica koje razbaca po cijelom stanu. Za neke od nepodopština Romeo je pokušao optužiti njihovog psa, no Steffi kaže kako zna da on ništa nije kriv.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Steffi Rox (@steffirox)

- Kad se rodio, rekli su nam da je on najveća beba rođena u Torbayu u posljednjih 10 godina i od tada se iza njega praši - smije se mama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Steffi Rox (@steffirox)

Dodaje kako Romeo na taj način uči, a i ona sama je podosta naučila. Na primjer, kad nešto baci na pod, pa se razbije, ona počne shvaćati koliko je lomljivih stvari oko njih. No, nikad se ne ljuti na njega, jer je jednostavno presladak kad ga uhvati na djelu, kaže.

Zato je počela fotografirati te situacije, a na Instagramu ih je počela objavljivati kako bi sačuvala te uspomene. 

- Zapanji me to kako uspije cijelu kuću prekriti žitaricama ili vlažnim maramicama. Naš prvi sin nije se tako ponašao, pa se zaista nasmijem kad gledam te slike gluposti koje je uspio napraviti - kaže mama. Dodaje kako je  najgora stvar koju je Romeo dosad učinio vjerojatno to da je svježe ofarbane zidove dnevne sobe obojao u svijetlo zelenu boju. 

- Kad napravi nešto takvo, jako se ispričava i kaže da mu je žao i toliko je simpatičan da se jednostavno ne mogu ljutiti.

 Nakon što je Steffi započela objavljivati Romeove uništavačke pohode, počelo se javljati sve više pratitelja, što ju je iznenadilo. Zato je dozvolila da stariji sin Brody pokrene svoju Instagram stranicu kako bi objavljivao fotografije svog hobija te otvorila račun i Romeu, na kojem će objavljivati fotografije njegovih 'pohoda'.

Brody je strastveni ribič i iako se bavi jednim tako lijepim sportom baš i nema puno ljudi koji prate njegove objave, pa je malo tužan, dok je Romeo brzo uspio prikupiti tisuću pratitelja. 

- Javlja se puno mama s komentarom da su prošle slične situacije i da me razumiju, no svima je to zapravo zabavno - kaže. Ipak, u šali dodaje kako se nada da će se Romeo posramiti toga kakav je nered radio, kad mu jednog dana, kad napuni 18 godina, pokaže te objave, prenosi portal Metro. 

Video s pregledom njegovih nestašluka možete pogledati OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'