Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Ružičasti kvart: U SAD-u susjedi ukrasili kuće kao u Barbielandu

Ružičasti kvart: U SAD-u susjedi ukrasili kuće kao u Barbielandu

Ova tema susjedima je sinula nakon što je jedan od susjeda svima kupio kartu za gledanje filma. Od svega su napravili toliku atrakciju da se stvaraju gužve na cestama zbog znatiželjnih prolaznika

VIDEO

Osamnaest stanovnika koji žive u Utahu u Americi, odlučili su zajednički ukrasiti kuće na temu 'Barbie' povodom Halloweena (Noći vještica). Sada se posjetitelji dive Kenovoj Mojo Dojo Casa, Barbienoj, onoj od čudne Barbie te groblju Barbie.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Barbie 00:48

- Uvijek smo voljeli malo pretjerati za Noć vještica - komentirala je Liz Gallegos za USA Today.

Ovogodišnja tema sinula im je nakon što je jedan od susjeda svima kupio kartu za gledanje filma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

- Nakon toga smo shvatili, pa ovo je super tema za Noć vještica - naglasila je Gallegos, koja živi u jednoj od ukrašenih kuća.

Uređivanje je krenulo tijekom rujna. Kenova kuća ima kaubojski dekor i ukrase na vratima salona, ​​dok su na groblju nadgrobni spomenici 'RIP the patriarchy' te jedan za kreatoricu Barbie Ruth Handler, piše NY Post.

Postoji čak i 'kuća iz stvarnog svijeta', koja je ostala neukrašena.

Uredan dom za samo 20 minuta
Uredan dom za samo 20 minuta

Spektakularna postavka privukla je tisuće obožavatelja filma - koji je zaradio milijardu eura u 17 dana - zbog čega je lokalna policija  naredila zatvaranje cesta zbog 'javne sigurnosti' jer su se drugi stanovnici žalili na prometne gužve.

- Postavit ćemo i nove znakove ploče s oznakama, da promet cestovnim vozilima na Otok mora biti samo za stanovnike otoka, dok ne prođe opasnost za javnu sigurnost - napisala je policija u priopćenju.

Čak su i oni u Barbielandu osjetili olakšanje nakon vijesti, govoreći da su bili uzbuđeni kada su čuli o zatvaranju cesta.

Oni koji ne žive tamo mogu doći u Barbieland, no ne osobnim automobilom, već javnim prijevozom, pješke ili biciklom.

“Ključ do savršenog doma: Sveobuhvatna agencija koja nudi više od očekivanog”
“Ključ do savršenog doma: Sveobuhvatna agencija koja nudi više od očekivanog”

- Barbieland bi trebao biti vrlo zabavna stvar. Cijela svrha toga bila je da se okupimo kao susjedstvo i radimo nešto zabavno, lijepo se provedemo - naglasila je Gallegos.

- Lokalcima predlažem da se što više voze biciklima, to je sigurnije za sve te će smanjiti gužve - naglasila je glasnogovornica grada Rachael Van Cleave za The Tribune.

Kvart često radi ovakva uređenja za Halloween, prošle godine imali su Stranger Things, a prijašnjih godina rekreirali su temu Enchanto te Harryja Pottera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju