Lifestyle

Komentari 129

S koliko si ih spavala? 11 je žena iskreno progovorilo o iskustvu

S koliko si ih spavala? 11 je žena iskreno progovorilo o iskustvu

Prijašnje su studije bile neujednačene u brojkama jer su muškarci vjerojatno povisivali svoj broj seksualnih partnera, a žene smanjivale, no danas je situacija ipak nešto drugačija

Koliko god djelovali sigurno u sebe te se pravili kako ih ne zanimaju detalji kod potencijalne partnerice ili sadašnje djevojke, većina muškaraca bi rado znala točan broj muškaraca s kojima je spavala, pokazala je studija nove aplikacije Lulu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Preko 50 posto muškaraca i žena smatrat će nekog promiskuitetnim ako je imao više od 15 seksualnih partnera, a čini se kako je ta sama brojka problematična, jer će primjerice većina žena smatrati muškarca seksualno neiskusnim ako je imao manje od sedam partnerica.

Stručnjaci za veze savjetuju novopečenim partnerima da izbjegavaju to pitanje, prvenstveno jer ono može biti izvor nesigurnosti i ljubomore u vezi, a ni po čemu ne utječe na njezinu budućnost.

U prošlosti su istraživanja i upitnici o broju partnera redovito pokazivali nejednak broj partnera kod muškaraca i žena, što je dalo naslutiti da jači spol malo pretjera s brojkom, a žene je pak umanjuju. No danas je činjenica da je društveno prihvatljiviji veći broj partnera nego što je to primjerice bilo prije 20 godina.

Oko 40 posto žena i muškaraca bi voljelo znati taj podatak, no strahuju kako će utjecati na njihovu vezu. Ipak, žene će prije postaviti to neugodno pitanje nego muškarci.

Portal Refinery29 donosi 12 iskrenih priznanja anonimnih žena o svojim seksualnim iskustvima:

Najčitaniji članci