Lifestyle

Komentari 0

S vješalicama za odjeću možete napraviti ukras u obliku pahulje

S vješalicama za odjeću možete napraviti ukras u obliku pahulje

Sve što vam treba su vješalice i lampice. Ako želite napraviti manju pahuljicu, možete koristiti vješalice za dječju odjeću. Čak ni ne morate raditi pahuljicu, već možete i božićno drvce

U Facebooku grupi australskih mama, žene dijele savjete kako napraviti dekor koji ne samo da izgleda sjajno već je i jednostavan za izradu. Jedna od ideja je izrada divovskih pahuljica pomoću vješalica za kapute i lampica za bor. Iako ovaj ukras može izgledati teško za sastaviti, tehnika je prilično jednostavna i krajnji rezultat izgleda sjajno.

POGLEDAJTE VIDEO: Zbog djece okitila bor još u rujnu

Sve što vam treba su vješalice i lampice. Ako želite napraviti manju pahuljicu, umjesto običnih, možete koristiti vješalice za dječju odjeću. Čak se ni ne morate odlučiti za ukras u obliku pahulja. Vješalice mogu poslužiti i za ukras nalik božićnim drvcima. 

Ovisno o tome koliko 'gusto' želite da izgleda gotov proizvod, trebat će vam oko 10-20 vješalica. Nijedna vješalica neće biti oštećena u procesu izrade, a možete ih ponovno koristiti za vješanje odjeće nakon završetka blagdana.

Za početak spojite dvije vješalice za bazu, a zatim to ponovite četiri puta. Zatim okrenite zakrivljene krajeve jedan prema drugom i povežite ih, čineći krug. Pomoću malih kabela ih možete povezati. Da bi vaša kreacija izgledala svečanije, stavite jedan cjeloviti krug vješalice preko drugog i lagano ga nagnite da nalikuje zvijezdi.

Posljednji korak je dodavanje lampica, koje mogu biti solarne, pa ih nećete trebate priključiti u struju. Neke mame iz grupe također su obojile vješalice u bijelo kako bi svom ukrasu dale još veći božićni ugođaj. Ovo bi moglo biti idealno ako nemate vješalice u istoj boji. U svakom slučaju, ovo je idealan ukras za vaš dom i poprilično je jeftin, piše Metro.

POGLEDAJTE PRVI DIY SERIJAL U HRVATSKOJ:

Najčitaniji članci