Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Samce se puno više sažalijeva tijekom epidemije nego zauzete

Samce se puno više sažalijeva tijekom epidemije nego zauzete

Zbog zabrinutosti za njihovo psihičko stanje, mnogi članovi obitelji često ne razumiju da preispitivanjem kada će naći životnog partnera, zapravo rade kontraefekt

VIDEO

‘Uskoro ćeš upoznati nekoga, sigurna sam’, ‘mora da si usamljen/a’, ‘koliko je prošlo od tvoje posljednje veze?’ - sve su to fraze koje su mnogi samci čuli nebrojeno mnogo puta. Ako ste navikli na to da vas prijatelji, obitelj ili kolege neprestano propituju zašto ste sami, vi ste kako bi Britanci rekli 'single-shamed', posramljivani zbog svog ljubavnog statusa. Iako možda uživate u tome što niste u vezi, oni izgleda vjeruju da ne možete biti sretni bez partnera. A čini se da je takav oblik posramljivanja porastao tijekom pandemije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Par transformirao školski bus u dom 01:57

Prema istraživanju online stranice za upoznavanje Match, više od polovice od 1000 ispitanih reklo je da su ih jednom posramili, a 37 posto da se to povećalo od početka pandemije.

Ella je slobodna već 18 mjeseci i prije godinu dana (neposredno prije početka pandemije) odlučila je izbrisati aplikacije za spojeve, jer je utvrdila kako ne želi usmjeriti toliko vremena na pronalaženje partnera.

- Zaista sam sretna što nisam u vezi. Živim s još dvoje prijatelja koji su također slobodni i pokušavam otvoriti vlastiti posao, a iskreno mislim da nemam vremena ni energije za vezu. Čak i za vrijeme zaključavanja, osjećala sam se dobro zatvorena sa svojim prijateljicama, ali drugi prijatelji i obitelj su me zvali da provjere kako sam jer nisu baš vjerovali u to. Tako je frustrirajuće vidjeti obitelj i umjesto da razgovaramo o tome kako dobro ide moj posao ili o hobijima u kojima uživam, oni samo žele pitati kada ću nekoga pronaći i vjenčati se. Imam samo 29 godina! - ispričala je Ella. 

Iako vas obitelj vjerojatno ne želi povrijediti, često ne shvaćaju koliko je to naporno. 

Match-ova stručnjakinja za spojeve, Hayley Quinn objašnjava da je u redu osjećati se razdraženo komentarima koji propituju vaš izbor.

Krvna grupa otkriva kakvog ste karaktera i kakvi ste u vezama
Krvna grupa otkriva kakvog ste karaktera i kakvi ste u vezama

- Biti sam ne znači da čekate da se nešto bolje dogodi u vašem životu. Iako će mnogi samci aktivno tražiti da upoznaju tog posebnog nekoga, mnogi će također biti stvarno zadovoljni svojim životom kakav jest.

- Pronaći smislenu vezu je nevjerojatno, ali biti sam također može biti jedno od najboljih perioda u vašem životu. Nikada nećete imati toliko vremena za osobni razvoj, brigu o sebi i za postizanje svojih ciljeva. Krajnje je vrijeme da postanemo svjesni da ne postoji samo jedan način na koji netko može biti sretan i odustati od sramote - dodala je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'