Lifestyle

Komentari 1

Sami su se ofarbali: Slavni u izolaciji boje kosu rozo i plavo

Sami su se ofarbali: Slavni u izolaciji boje kosu rozo i plavo

Neobična vremena zahtijevaju luckaste nijanse kose, a pošto im je ujedno i dosadno, slavni su se prihvatili uređivanja kose i posljednjih tjedana otkrili neke neobične tonove

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Top 20 zavodljivih frizura za žene duge kose - očarajte sve

Slavni su se poželjeli promjena u karanteni pa mijenjaju boju kose u neočekivane tonove, inspirirani pastelama i drugim fora  varijantama. I dok im frizeri i koloristi nisu pri ruci, zvijezde eksperimentiraju raznim nijansama, a najpopularnije su očito roza i plava.

Ricky Martin bio je jedan od prvih koji je pobojao kosu u karanteni, a izbor je pao na pastelnu rozu. Iako Ricky ima dotjeranu frizuru i uvijek je fino ošišan, ne stoji mu loše ni ova neobična nijansa.

Dua Lipa izabrala je pastelno rozu, kao kontrast svojoj blago smeđoj kosi, a nakon toga je pobojala i šiške. Kosu joj je uredio njezin dečko Anwar s kojime provodi dane izolacije.

I glumica Elle Fanning je promijenila nijansu, sada je njezina plava kosa postala lagano ružičasta, objavio je Insider. Klasična plavuša napravila si je blago roze pramenove koji vuku na crveno.

Kristen Stewart inače voli promjene boje kose, a ovoga puta odluka je pala na snažan ton narančaste boje. Iako mijenja nijanse, najviše se drži klasične smeđe.

Roza se svidjela i Jennifer Love Hewitt, pa je glumica izabrala nježne pastele kako bi osvježila svoju tamnije smeđu kosu u danima dosade.

Glumica Hilary Duff poželjela se malo konkretnije promjene. Njezina je kosa nakon bojenja postala snažno plava, a boja se jako vidi jer je glumica prirodno plava.

I glumac Luke Evans voli jače nijanse, uz svoju smeđu kosu kombinirao je jarko crvenu.

Sarah Michelle Gellar izabrala je za ove dane nijansu jagode, koja je već neko vrijeme jako popularna te napravila eksperiment koji je uspio. Iako, boja će se ubrzo isprati jer je privremena, objavila je na Instagramu.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Top 20 zavodljivih frizura za žene duge kose - očarajte sve

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Najčitaniji članci