Lifestyle

Komentari 2

Samurajske hlače i usklađeni printovi su pobjednici sezone

Samurajske hlače i usklađeni printovi su pobjednici sezone

Ovo su proljeće neizostavni cvjetni uzorci i karirani sakoi koji postaju dobitna modna kombinacija. U modu se vraćaju i točkice, a hrabrije žene će se odlučiti i za samurajske hlače...

Moji izbori za ovu sezonu su matchy-matchy uzorci, znači gornji i donji dio u istom printu, mislim da je to fora te da će se mnogo cura i žena pronaći u tome, kaže Vesna Blašković, urednica magazinskih izdanja Večernjeg lista. Uz to, ‘in’ su definitivno samurajske hlače i blok pete, dodala je Blašković na predstavljanju novog LookBooka Arena Centra za sezonu proljeće/ljeto.

Vesna smatra da samurajske hlače ženama daju jednu posebnu, interesantnu siluetu koja je potpuno osvježenje nakon duge vladavine skinny jeansa. 

- Uz njih pristaju i blok pete koje su udobne pa u njima možete hodati po cijeli dan, obavljati sve što treba, ići na posao i poslije još na neko piće - kaže Vesna. Osim blok peta, “in” su čizmice i sandale na vezanje te tenisice koje se posljednjih godina mogu kombinirati u svaki stil. 

- Ove godine iznimno su popularne voluminozne tenisice. Svjetlije boje su trenutačno definitivno popularnije, ali ću uvijek dati prednost crnima jer produžuju figuru i čine je elegantnijom - smatra Vesna. 

Od uzoraka svakako izdvaja cvjetne uzorke koji postaju sve popularniji, uz napomenu da proljeće i cvijeće već godinama ne idu jedno bez drugog. Pravi hit također su i karirani uzorci, posebice na kaputićima, sakoima i produženim sakoima. Uz ova dva glavna uzorka ove sezone, nećete pogriješiti ni s dobrim starim točkicama.

Najčitaniji članci