Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Savršen umjetni ten dobiva se kombinacijom pilinga i kreme

Savršen umjetni ten dobiva se kombinacijom pilinga i kreme
1

Losion, pjena i gel previše boje stopala pa na njih nanesite preparat u spreju, a tamne mrlje od preparata za samotamnjenje uklonite vatom i tonikom za lice

VIDEO

Preplanuli ten je sastavni dio ljetnog trenda, no za brončanu put hollywoodskih zvijezda nisu zaslužni ni sunce ni solarij nego preparati za samotamnjenje.

I bez profesionalnih tretmana, uz nekoliko trikova gurua za samotamnjenje, i vi možete postati brončana božica. Na putu ka tenu najvažniji je prvi korak - piling kože. Površinski sloj kože je taj koji upija preparat za samotamnjenje, stoga ga treba detaljno očistiti od odumrlih stanica. 

U suprotnom one će se ljuštiti postupno, a vaša će koža, umjesto jednolično preplanula, biti šarena. Piling kože možete napraviti biljnom spužvom lufah (koju možete nabaviti u trgovinama zdrave hrane) ili komadom muslina namočenim u vodu. Ako vam je draži piling preparatima, odaberite one nježnije sa sitnim granulama bez dodatka ulja. 

Piling je dobro napraviti dan prije nanošenja preparata za samotamnjenje, a nakon njega kožu obvezno nahranite hidratantnim losionom jer se na suhoj koži nakon nanošenja preparata za samotamnjenje mogu pojaviti mrlje. Nekoliko sati prije nanošenja preparata ponovite postupak hidratacije kože. Preparat za samotamnjenje najprije nanesite na bedra te se spuštajte niz noge prema stopalima. Potom namažite prednji dio torza, ramena i ruke te lice.

Ten iz bočice može i nahraniti kožu

Odaberite hranjive preparate za samotamnjenje koji sadrže aloe veru, avokado ili kokosovo ulje jer oni, osim lijepe preplanule boje, kožu savršeno hidratiziraju.

Najlakše je početi uz pjenu i gel

Preparat za samotamnjenje nanosite malim kružnim pokretima. Ako ste početnik, izbjegavajte preparate u spreju te umjesto njih isprobajte laganu pjenu, gel ili losion za samotamnjenje.

Za najbolji efekt mijenja se i losion

Začepljene pore blokiraju prodiranje preparata za samotamnjenje, stoga je kožu najbolje hidratizirati losionom za blago samotamnjenje jer se slaže s bezbojnim šećerima, koji su sastavni dio preparata za samotamnjenje. 

I leđa se lako boje u ‘kućnom salonu’ 

Na leđa je najlakše nanijeti preparat u spreju - pogledajte preko ramena te poprskajte iza sebe i zakoračite u maglicu. Ponovite postupak triput kako biste bili sigurni da su leđa prekrivena s dovoljno preparata.

Laktove se prvo dobro nahrani

Na posebno suha područja poput koljena, gležnjeva, laktova i zglobova nanesite tanak sloj hidratantne kreme koja će spriječiti da ti suhi dijelovi kože upiju previše preparata.

Uši i vrat odaju umjetno tamnjenje

Rubni dio kose uz kožu namažite regeneratorom kako preparat za samotamnjenje ne bi promijenio boju svijetle kose. Za efekt prirodne preplanulosti vatom nanesite preparat za samotamnjenje na vrat i ušne školjke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje