Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Saznajte flertuje li s vama ili se samo ponaša kao vaš prijatelj

Saznajte flertuje li s vama ili se samo ponaša kao vaš prijatelj

Kada netko flertuje s vama uspostavit će dulji kontakt očima i ispitivat će vas pitanja o ljubavnom životu i vašim sklonostima, dok će netko tko želi razviti prijateljstvo s vama gledati na vas kao i na druge

VIDEO

Koliko puta ste pokušali odgonetnuti upucava li vam se netko ili se samo odnosi prijateljski prema vama? Postoje trenutci u kojima mislite da netko s vama koketira, a zapravo je samo ljubazan prema vama. Naravno, ponekad netko i može koketirati s vama, ali ako je netko prema vama ljubazan, topao i nježan ne mora značiti da je zaljubljen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ljubavna priča Željka i Marija 01:37

Vrlo je tanka granica između prijateljstva i koketiranja, pa se vrlo lako možete zbuniti i pomiješati nečije namjere. Kako se to ne bi dogodilo mi smo za vas pronašli krucijalne razlike koje otkrivaju kako se netko ponaša prema vama kada flertuje, a kako kad samo želi prijateljski odnos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. Flert: Kada netko flertuje s vama, vrlo vjerojatno će uspostaviti dulji kontakt očima s vama. Duboko će vam gledati u oči i zagledat će se u vas dok ne postanete toga svjesni.

Prijateljski: Ako su prijateljski nastrojeni, gledat će na vas isto kao i na sve druge. To čine samo kako bi vam pokazali svoju ljubaznost i toplinu te kako vas ne bi ignorirali. 

2. Flert: Najlakši način da saznate koketiraju li s vama jest vjerovati svom instinktu. Ako ste vas dvoje sami i oni vam šalju određenu vibraciju, tada su vjerojatno zainteresirani za vas. Odmah ćete shvatiti njihov sjaj u očima kada vas gledaju i toplinu s kojom s vama pričaju.

Prijateljski: U neki trenutcima osjećate određenu napetost u zraku, ali kad razgovarate s njima, jednostavno se osjećate opušteno i lagodno. Ako su jednostavno prijateljski raspoloženi, od njih ćete uvijek dobiti 'prijateljsku' vibraciju.

3. Flert: Kad se netko zanima za tebe, postavljat će ti svakakva pitanja kako bi saznao što više o tebi. Najviše će preispitati vaš prošli ljubavni život, tko vam se sviđa, kakve tipove volite i slično. Potrudit će se da vas upoznaju iznutra.

Prijateljski: Ako su dobri prijatelji, postavit će vam opća i osnovna pitanja kako bi pokazali svoju znatiželju. Postavljat će vam pitanja koja nisu previše osobna i činit će to samo da bi vas više upoznali i razvijali prijateljstvo s vama, piše Pink Villa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje