Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Saznajte sve o Ayurvedi na besplatnim predavanjima...

Saznajte sve o Ayurvedi na besplatnim predavanjima...

Art of Living i Veleposlanstvo Indije pozivaju Vas na besplatna javna predavanja u Varaždinu, Zadru, Splitu i Zagrebu! Saznajte nešto novo o ayurvedskoj kuhinji, masažama...

VIDEO

Besplatna javna predavanja «AYURVEDA – znanost o životu» održat će se u četiri hrvatska grada (Varaždin, Zadar, Split i Zagreb), a dodatno će se građani moći predbilježiti i za individualne ayurvedske konzultacije uz pulsnu dijagnostiku te po želji za ayurvedske tretmane ili tečajeve ayurvedskog kuhanja.

Programe i predavanja, kao i individualne konzultacije, vodit će renomirani dr. Nikhil M. Dongarkar, izvorni ayurvedski liječnik iz Indije i predstavnik Sri Sri Ayurvede Europe. Sri Sri Ayurveda, koja je preko Art of Living fondacije dostupna i u Hrvatskoj, nudi osim pulsne dijagnostike i individualnih konzultacija, također i ayurvedske tretmane te prirodnu ayurvedsku kozmetiku i dodatke prehrani od ljekovitih biljaka pripravljenima po ayurvedskim principima, kao i tečajeve kuhanja po načelima ayurvede.

Ayurveda je od Svjetske zdravstvene organizacije priznata kao jedan od najstarijih sustava liječenja. Sama riječ Ayurveda znači «znanost o životu», a ayurvedski sustav medicine star je više od 5.000 godina!

Ayurveda je specifična po svom cijelovitom i individualnom pristupu svakoj osobi uz namjeru da se ukloni korjenski uzrok problema, a ne samo simptomi bolesti. Bitne komponente ayurvedske medicine su pravilna prehrana usklađena s tjelesnim tipom osobe te smirivanje misli i jačanje živčanog sustava uz primjenu ayurvedskih tretmana te tehnika kao što su meditacija, yoga i vježbe disanja.

Svi koji iz prve ruke žele čuti i saznati što je Ayurveda i zašto je ona u zapadnim zemljama, pa tako i u Hrvatskoj, sve popularnija kad se radi o liječenju i prevenciji raznih bolesti, koju ulogu u tome igra prehrana i životni stil te kako nam ayurvedski principi mogu pomoći da unaprijedimo svoje psihofizičko zdravlje, dobrodošli su na sljedeća besplatna predavanja:

  • Varaždin 29.01.2018. od 19:00 - 21:00h - Skupštinska dvorana Županijske palače, Franjevački trg 7
  • Zagreb 01.02.2018. od 19:00 - 21:00h - Europski dom, Jurišićeva 1/1
  • Split 05.02.2018. od 19:00 – 21:00h - Happiness centar Split, ul. Ivana Gundulića 26/2
  • Zadar 08.02.2018. od 18:00 - 20:00h - Gradska knjižnica Zadar, Ul. Stjepana Radića 11

Ukoliko želite osigurati mjesto na predavanju molimo potvrdite svoj dolazak e-mailom na srisriayurveda@artofliving.hr!

Daljnje informacije o radionici, ayurvedskim konzultacijama, pulsnoj dijagnostici ili tečajevima kuhanja dobit ćete na predavanju ili na srisriayurveda@artofliving.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'