Obavijesti

Lifestyle

Komentari 559

Seks-fantazije: Žene bi grublji seks, muškarci drugu ženu...

Seks-fantazije: Žene bi grublji seks, muškarci drugu ženu...
1

Jesu li vaše seksualne fantazije normalne? Pravi odgovor ne postoji, jer većina ljudi niti ne želi ostvariti takve "lude" želje. Otkrijte o čemu se najčešće mašta...

VIDEO

Seksualne su fantazije po svojoj definiciji mješavina uzbuđenja, ali i tjeskobe, a predstavljaju nešto što većina neće podijeliti s drugima. O tim idejama će radije maštati nego ih provesti u djelo - jer vjeruju da bi one tada izgubile svoju čar i ne bi bile ni upola tako dobre u stvarnosti, piše The Independent. Ipak, mnogi će se zapitati jesu li njegove fantazije "normalne", a upravo su na to pitanje odgovor potražili znanstvenici s kanadskog Sveučilišta Montreal.

Normalno ili ne?

Fotolia

Znanstvenici su analizirali seksualne fantazije preko 1500 anonimnih ispitanika te naposljetku zaključili da je područje seksualnih maštarija "siva zona" u kojoj sve može biti normalno ili nenormalno, a jedinu razliku čini učestalost te fantazije među ljudima.

Maštanja žena

Za 86 posto žena u seksualnim fantazijama vrlo je važna lokacija i atmosfera, a oko 80 posto njih sanjari o nekom neobičnom mjestu - poput dizala, vlaka ili u prirodi. Za isti broj njih fantazija uključuje i masturbaciju, bilo da ih samozadovoljava njihov partner ili one njega. Oko 66 posto žena mašta o seksu s neznancem, a najčešća je seksualna fantazija ona u kojoj su one seksualni objekt, dok druga strana nad njima dominira.

Fotolia

Među top deset najrjeđih fantazija za žene spada seks s muškom prostitutkom ili striperom koju ima 12 posto ispitanica, seksualno "iskorištavanje" pijanog ili nesvjesnog muškarca je maštanje 10 posto njih, jednak broj žena mašta o seksu s ženskom partnericom koja ima male grudi, seks u kojem partner mokri po njima je fantazija za 3,5 posto žena, a seks sa životinjom manje od tri posto.

Maštanja muškaraca

Za preko 87 posto muškaraca seksualna fantazija obavezno uključuje oralni seks, 84 posto njih sanja o seksu s dvije žene, a 83 posto o seksu s ženom koja nije njihova partnerica u životu. Preko 80 posto njih voljelo bi promatrati dvije žene u klinču, a jednak broj njih bi volio ejakulirati po licu partnerice.

Fotolia

Među najrjeđim seksualnim fantazijama je prisiljavanje žene na seks - koju ima oko 22 posto njih, za 20 posto to je homoseksualni odnos. Preko 15 posto njih mašta o grupnom seksu u kojem sudjeluju i muškarci i žene, 10 posto o tome da partnerica mokri po njima za vrijeme seksa, a za 2,2 posto fantazija je seks sa životinjama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 559
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'