Lifestyle

Komentari 35

Seks na brzaka, orgazam koji traje 'vječno': 'Završila sam u bolnici, ništa mi nije pomoglo'

Seks na brzaka, orgazam koji traje 'vječno': 'Završila sam u bolnici, ništa mi nije pomoglo'

Liz iz Seattlea je otkrila kako je doživjela orgazam u trajanju od četiri sata. Nije znala što napraviti pa je tražila liječničku pomoć. Na kraju je prestao sam od sebe, ali onda je počela doživljavati nenadane orgazme

Za mrežu TLC u emisiji pod nazivom 'Zbog seksa sam završila na hitnoj', Liz iz Seattlea je otkrila kako je bila prisiljena potražiti liječničku pomoć zbog 'beskonačnog' orgazma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što joj je seks na brzaka s partnerom donio četiri sata užitka, Liz je ispričala kako je isprobala niz različitih trikova samo da orgazam prestane - od crnog vina do antihistaminika. Kada ništa nije pomoglo, zaključila je da treba liječnika.

- Ljudi koji nikada nisu prošli ovo iskustvo možda misle da bi petominutni orgazam ili sat vremena dugi orgazam bio stvarno odlično iskustvo, ali sve dok to stvarno i ne dožive. Morala sam nazvati šefa i reći mu da se ne osjećam najbolje. Na kraju sam nazvala svakog medicinskog stručnjaka kojeg znam kako bih pokušala dobiti odgovor koji će mi pomoći - ispričala je Liz.

Nakon što je liječniku objasnila problem, orgazam je napokon prestao sam od sebe.

- Nisam mogla vjerovati i bojala sam se da će ponovno početi. To je fizički, emocionalno i mentalno grozno iskustvo - dodala je.

Ali, onda su počeli novi problemi. Počela je doživljavati nenadane orgazme.

- Prvo mi se to događalo samo nakon seksa, ali nakon nekog vremena počelo bi nakon gledala televizije, šetnje... Niotkuda bih doživjela orgazam koji je trajao i trajao. Znala bih imati i do 12 spontanih, produženih orgazama dnevno - ispričala je Liz.

Na kraju su joj liječnici dali lijekove protiv napadaja. S vremenom je  počela doživljavati sve manje seksualnih vrhunaca, najprije jedan dnevno, pa svaki drugi dan, a trebalo je pet mjeseci dok se sve smirilo i vratilo u normalu, piše Mirror.

Najčitaniji članci