Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Seksualna terapeutkinja: Ovo su ispovijesti mojih klijenata koje su čak i mene šokirale...

Seksualna terapeutkinja: Ovo su ispovijesti mojih klijenata koje su čak i mene šokirale...
6

Djevojka, u svojim kasnim 20-ima, rekla je da nikad nije doživjela orgazam. Brinula se da nešto nije u redu s njezinim tijelom zbog te nesposobnosti, pokušala je i s masturbacijom, što nije pomagalo...

VIDEO

Od njuškanja ispod pazuha, do djevica u kasnoj životnoj dobi i ljekovite moći seks klubova, seksualna terapeutkinja otkriva škakljiva priznanja svojih klijenata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavačica 00:48

- Prvi put sam počela raditi kao seksualna terapeutkinja prije 15 godina. Toliko sam uživala u tom iskustvu i strastveno želim pomagati onima s problemima u njihovim seksualnim životima - rekla je terapeutkinja, koja je zbog zaštite svojih klijenata o njihovim iskustvima pričala anonimno.

Isprobajte 30 dana seks izazova i probudite strast pod plahtama
Isprobajte 30 dana seks izazova i probudite strast  pod plahtama

Osam iznenađujućih stvari koje je naučila tijekom svoje prakse:

Seks mora biti 'prljav'

Covid je ostavio traga u seksualnim životima pojedinaca, jer su se mnogi uplašili dijeljenja bakterija tijekom vođenja ljubavi.

- Jedna od mojih klijentica, Jo (45), kontaktirala me nakon što je pandemija izazvala njezin strah od bakterija. Ne bi dotakla partnera dok on ne očisti svaki dio sebe. Jo ga je čak prisilila da koristi antibakterijsku vodicu za ispiranje usta prije poljupca. Njezin partner se toliko zasitio da je prestao započinjati seks i na kraju ju je prevario - ispričala je stručnjakinja, koja je pomogla klijentici da prevlada strah od mikroba pomoću terapije razgovora jedan na jedan.

Jo je oprostila partneru, obnovila vezu i sada imaju najbolji seks u životu. Čak joj je otkrila da sada voli miris partnerovih pazuha.

Ima više djevica starije dobi nego što mislite

Dosta mladih odlučuje pričekati sa seksom. Između 2009. i 2018. udio adolescenata koji su izjavili da nisu imali seksualnu aktivnost porastao je s 29 na 44 posto.

- Sam (27), obratila mi se jer nikada nije imala romantičnu vezu. Žudjela je za intimnošću i vršnjaci su je zadirkivali. Saznala sam da je godinama izbjegavala masturbaciju zbog jakih vjerskih uvjerenja svojih roditelja. Hipnozom sam joj pomogla da se oslobodi srama zbog intimnosti i počela je istraživati solo seks. Vrlo brzo nakon toga našla je i prvog partnera. Sada nadoknađuju izgubljeno vrijeme dok ona otkriva radost seksa - kaže seksualna stručnjakinja.

Varanje ne mora prekinuti vezu

Za mnoge muškarce s kojima je radila najveći uzrok nevjere je nestanak intimnosti. Za žene je to nedostatak emocionalne povezanosti. Sarah i Tom, u srednjim tridesetima, bili su zajedno pet godina kad su je posjetili.

- Tom je priznao da je varao nakon što je uhvaćen na mobitelu. S druge strane, izbezumljena Sarah je spavala s nekim drugim nakon što je saznala za njegovu nevjeru. Ovo zvuči nepomirljivo, ali su ponovno izgradili međusobno povjerenje otvorenom komunikacijom. Shvatili su da su pustili da im se seksualni život ugasi, pa sada začinjavaju stvari - ispričala je.

Ne možete nekog prisiliti da poželi seks

Libido se mijenja tijekom života iz različitih razloga.

- Rory, klijent u svojim 50-ima, izlanuo je da želi da njegova supruga Fiona bude hipnotizirana da želi više seksa. Morala sam mu odlučno reći da ovo ne ide. Čak i da funkcionira, bilo bi potpuno neetično. Ispostavilo se da se zbog menopauze borila s niskim libidom te se osjećala neprivlačno i otuđeno. Seks je zbog toga nestao. No komunikacija je navela par na pravi put, a Rory je vratio romansu cvijećem i pažljivim darovima - kaže terapeutkinja.

Razbijte monotoniju u krevetu: Savjeti koje se isplati isprobati
Razbijte monotoniju u krevetu: Savjeti koje se isplati isprobati

Neki vlastitu seksualnost pronađu kasnije 

Jen i Tom, u ranim 30-ima, postali su dosadni u svojoj vezi. Odlučili su isprobati seks u troje, nešto o čemu preporučuje klijentima da dobro razmisle jer to može prekinuti vezu. U noćnom klubu upoznali su ženu koja je pristala na dogovor. Kad su stigli kući, postalo je očito da je biseksualni muškarac ženstvenog izgleda. Tom se uključio, isprva se osjećajući nesigurno. Ali ubrzo je otkrio da uživa u tome što mu pruža zadovoljstvo. Nakon susreta, Tom se borio da shvati da je biseksualac, ali još nekoliko susreta s različitim situacijama grupnog seksa navelo ga je da to prihvati. Par je i dalje sretan i pustolovan, ispričala je stručnjakinja za seksualne odnose.

Seks zabave izliječile vezu

- Pomogla sam Zacku, koji je godinama uživao u promiskuitetnom stilu života. Svog para našao je u Melanie, također ljubiteljici vođenja ljubavi bez obaveza. Započeli su monogamnu vezu. Pokušavali su se uklopiti u kalup koji društvo očekuje, ali do mene su došli obeshrabreni. Bez obzira na puno avanturističkog seksa kao par, osjećali su se neispunjenima. Predložila sam da pokušaju u seks klubu. Voljeli su zajedničku intimu i zabavu i to je bilo ključno da ponovno otkriju svoju strast. Sada su nemonogamni i vrlo sretni - priča ona.

Postoje neki vrlo neobični fetiši

Bill ju je došao posjetiti, posramljen zbog svoje opsjednutosti ženama koje grizu nokte. Sam pogled na ženu koja gricka nokte bio je dovoljan da ga napali, a on je bio pun srama zbog onoga što je smatrao 'pogrešnim', donosi The Sun.

- Ali uvjerila sam ga da se fetišizma noktiju ne treba sramiti. Istovremeno, supruga ga je uhvatila kako potajno gleda videa grickanja noktiju. Priznao je svoj fetiš i sada mu supruga pomaže da se prepusti, pretvarajući se da gricka nokte tijekom seksa - otkriva terapeutkinja.

Možete naučiti sami doći do orgazma

Emma, u svojim kasnim 20-ima, rekla je da nikad nije doživjela orgazam. Brinula se da nešto nije u redu s njezinim tijelom zbog te nesposobnosti, pokušala je i s masturbacijom, što nije pomagalo.

- Bila je iz obitelji koja ju je naučila da su masturbacija i seks loši i prljavi. Ta su uvjerenja sprječavala njezinu sposobnost orgazma. Pomoću hipnoze, što je vođena meditacija u kojoj pozivam klijenta da generira seksualne osjećaje pomoću svoje mašte, pomogla sam joj da nauči postići orgazam koristeći samo svoj um - objasnila je terapeutkinja.

Popularne poze u seksu koje su precijenjene: 'Iskreno, više je posla nego što ima koristi'
Popularne poze u seksu koje su precijenjene: 'Iskreno, više je posla nego što ima koristi'
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač