Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
72 komentara

Simpatične situacije kada je na krštenju nešto pošlo 'naopako'

Između ostalih, tu je i djevojčica koju svećenik prije krštenja pita zna li ona kuda mi svi idemo jednog dana, a ona mu je odgovorila: 'U Disney World'. Svećenik se počeo grohotom smijati

72 komentara

Želite li se dobro nasmijati, pogledajte video sa nekoliko situacija u kojima je tijekom krštenja u crkvi nešto pošlo 'po zlu'. Radi se o vrlo simpatičnim trenucima u kojima su sudjelovala i djeca i odrasli. Vidjet ćete dijete koje glavom negira sve što ga svećenik pita dok u isto vrijeme njegovi roditelji odgovaraju pozitivno.

#SPASIME Nasmiješeni policajac koji priča s dječicom raznježio je mnoge

Tu je i dječak koji je istrčao iz bazena za krštenje prije nego ga je svećenik uronio u vodu, istrčao je i rekao: 'Ja sam gotov'.  Svi su prasnuli u smijeh.

Vidjet ćete i bebu koja je svoju dudu lansirala direktno u svetu vodu i majku koja se smije. U jednoj situaciji, usred obreda krštenja bebe, jedan dječak nije imao mira pa je trčkarao naokolo i bacao igračku u zrak, a kuma se trudila neprimjetno uhvatiti tu igračku prije nego tresne na pod.

Foto: screenshot/

Tu je i djevojčica koju svećenik prije krštenja pita zna li ona kuda mi svi idemo jednog dana, a ona mu je odgovorila: 'U Disney World' (zabavni park). Svećenik se počeo grohotom smijati, a kada je došao sebi, rekao je: 'Disney World i Raj, ne može bolje od toga'.

Bilo je i nespretnosti kada se svećenik posklizne i padne na ženu koju je uronio u vodu, ili da nekome ostanu noge u zraku dok je tijelo u vodi...

Pogledajte video i uljepšajte si dan:

Funny Baptism Fails

LOL, when baptisms go wrong

Objavljuje Still Laughing u Petak, 15. ožujka 2019.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message