Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
90 komentara

'Sin ima 40 godina i još se nije oženio, žene ga iskorištavaju...'

Zabrinuta majka pita se hoće li se njezin sin oženiti. Dosad su ga žene samo iskorištavale, a majčina je velika želja da se skrasi. Zanima ju i hoće li kći konačno naći posao...

pixabay.com
Foto: pixabay.com
90 komentara

Poštovani Mevludine, 

sin mi uskoro navršava 40 godina, a još se nije oženio. Htjela bih da ima obitelj, a njega žene samo iskorištavaju. Vidite li hoće li se uskoro oženiti i imati djecu? To mi je velika želja.

Kći mi je bez posla, hoće li ga uskoro naći? Hvala vam na odgovorima. 

 

šifra: zabrinuta mama 

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

 

Odgovor:

Vaš sin je jako pozitivan, duševno dobar, kreativan i maštovit. Sanjar je, no također vrlo razuman i pedantan. Imao je veze, ali vidim da su bile jako loše te vrlo komplicirane pa nisu trajale.

Nažalost, vidim da su ga često iskorištavale, no i on je malo pogriješio u svojim postupcima. No bez obzira na sve, vidim mu stabilnu vezu već krajem ove godine. Bit će vrlo odana, pažljiva, smirena i vrlo ustrajna žena. Krenut će u komunikaciju te u druženje, gdje vidim vezu pa i brak do kraja iduće godine.

Vidim poslije i bebu, dobit će dvoje djece. Cijenjen je na poslu i vidim mu opstanak na radnome mjestu. Bit ćete zadovoljni s njim. U iduće četiri godine vidim napredak na svim poljima.

Kći je energična, pomalo osjetljiva, ali također direktna i otvorena. U idućih nekoliko mjeseci ići će na razgovor za posao i vidim da će se napokon zaposliti. Bez obzira na sve što se trenutno događa, njoj se ostvari većina toga što zamisli. Sretno. 

VIDI OVO: 5 najglupljih metoda kontracepcije i 5 znakova da si seksualno ne pašete.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

VIDI OVO: 5 najboljih seks poza kada imate opekline od sunca.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message