Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Škola koja priprema za život: Uče o kamatama i popravcima

Umjesto čitanja drama ili rješavanja matematičkih zadataka učenici su mogli naučiti kako funkcioniraju kamate, koje su posljedice studentskih zajmova ili kako održavati automobil

2 komentara

Srednja škola u Shepherdsvilleu, Kentuckyju uvela je tzv. Konferenciju za odrasle. Na prvi susret došla je gomila učenika i oduševila se znanjima koja su se tamo prenosila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Umjesto čitanja drama ili rješavanja matematičkih zadataka učenici su mogli naučiti kako funkcioniraju kamate, koje su posljedice studentskih zajmova, kako podnijeti zahtjev za zakupom automobila, kako održavati automobil te su prošli osnove kuhanja.

Today the YSC held an “Adulting Conference” for our Seniors. The Seniors were able to choose 3 of 11 workshops to...

Objavljuje Bullitt Central High SchoolSrijeda, 12. prosinca 2018.

Slično je napravila i srednja škola u Bullittu. Maturante su pripremali za svijet odraslih tako da su im pokazali kako se trebaju ponašati kada ih zaustavi policajac, kako zamijeniti gumu i kako skuhati obrok u studentskim danima, a da ne bude nezdrav. Osim toga, prolazili su i neke osnove financija - odgovorno korištenje kreditnih kartica i pravilno dizanje kredita.

Tamo su stigli i pripadnici vojske kako bi informirali učenike o njihovoj mogućoj karijeri u vojsci.

SJEDI, JEDAN! Naša djeca najpametnija u EU? Najmanje njih je palo razred...

S obzirom da su učenici bili oduševljeni konferencijom najavljena je i za narednu godinu. Predložene su i nove teme, a neke od njih su kako učinkovito živjeti od plaće do plaće, štetnost rekreativnog uzimanja tableta, uređenje doma za heteroseksualne muškarce i zašto je važno koristiti prezervative.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message