Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Slavni seks tulum stigao u naše susjedstvo - evo kako su se pod maskama zabavljali u Veneciji

Slavni seks tulum stigao u naše susjedstvo - evo kako su se pod maskama zabavljali u Veneciji

Iako je to britanski projekt, po prvi puta zabava je održana u Italiji. Tulum je bio inspiriran zabavom pod maskama, zbog karnevala u Veneciji, koji je trajao u to vrijeme

VIDEO

Suradnica Suna Georgette Culley, dobila je pozivnicu za jednu od najpopularnijih seks zabava, Killing Kittens, koja je nedavno održana u Veneciji. Iako je to britanski projekt, po prvi put je zabava održana negdje izvan Velike Britanije.

- Subota je, 22 su sata, a ja ispijam šampanjac s gostima na maskenbalu u visokom društvu. Zrak je težak od iščekivanja, posvuda se osjete dizajnerski parfem i... želja. Iako žele skinuti odjeću, britanski maniri nekih od partijanera sprječavaju ih da bilo što pokrenu - piše Georgette Culley.

Ulaznica za ovo događanje košta 650 eura.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavačica 00:48

- Prepušteno je talijanskom pastuhu da preuzme vodstvo, lagano podiže balsku haljinu svoje partnerice te je lupa po stražnjici - priča Culley jednu od situacija s partyja na koji svi dolaze zamaskirani.

Inspiriran maskenbalima iz 16. stoljeća u regiji, Killing Kittens party priredio je za svoje goste luksuzno, erotično iskustvo u legendarnom talijanskom gradu.

- Legendarni ljubavnik Casanova šepurio se ovim ulicama u 18. stoljeću, a lord Byron pobjegao je ovamo 1816. nakon seksualnog  skandala u Engleskoj. To je savršeno mjesto da se izgubite u društvu nepoznate osobe - navela je Culley.

Kupio je curi igračku za odrasle i požalio: Toliko joj je dobra da sam od tada praktički 'solo'
Kupio je curi igračku za odrasle i požalio: Toliko joj je dobra da sam od tada praktički 'solo'

Stigla je na tulum koji je organiziran na kraju venecijanske karnevalske sezone, zajedno sa 100 gostiju koji su doletjeli iz čitavog  svijeta.

- Večeras imamo četiri igraonice, objasnila je osnivačica Killing Kittensa, Emma Sayle, dok me vodila u privatni obilazak mjesta prije nego što počne zabava. Nakon nekoliko sati maske će se skinuti i gosti će odjuriti u razne prostorije - navodi Culley.

Na koncu je pojasnila kako će sve to izgledati nakon nekog vremena.

- Večeras dolazi puno biseksualnih djevojaka, tako da ćete vidjeti puno akcije djevojaka na djevojkama. Također ćete vidjeti orgije i goste koji hodaju okolo i gledaju. To je tisuću nijansi sive - pojasnila je Emmy Sayle.

Emma je ispričala kako je više ništa ne iznenađuje, da svašta vidi na tim događanjima, koja se često održavaju na raskošnim lokacijama, obično u modernim penthausima ili vilama van grada.

- Zna biti po 60 golih ljudi na krevetu, poput Danteovog Pakla, što je nekima totalno divlje, no meni je postalo prosječno. To se događa na svakoj zabavi - opisala je Emma.

Koji je vaš broj? 11 žena iskreno otkrilo broj seksualnih partnera
Koji je vaš broj? 11 žena iskreno otkrilo broj seksualnih partnera

Killing Kittens zabave postale su hit među britanskim mamama u kasnim 30-tima i 40-tima koje često posjećuju te zabave.

Mnoge do njih došle su radi toga i do Venecije.

- To su mnoge razvedene mame koje osjećaju vatru u sebi, imaju želje i potrebe - otkrila je Emma, ujedno jedna od prijateljica Kate Middleton, piše The Sun.

- Radi se o tome da se one inače u društvu osjećaju nevidljivima, stoga dolaze ovdje i istražuju, otkrivaju slobodu. Govore da se tu zapravo radi samo o užitku i o vremenu koje posvećuju sebi - objasnila je.

Vele da su financijski neovisne te mogu ostaviti muževe i otići iz nesretnih brakova. Navode da su svjesne da ne moraju ostati u brakovima koji ne valjaju.

Među ženama na partyju je i 40-godišnja Lily, rastavljena mama petero djece. Radi kao agentica službe za korisnike te je članica ovog društva već 5 godina.

- Moj partner je sada kod kuće s našom djecom. Jedno drugo poštujemo i kontroliramo se. Ako se on sastaje s nekim, ili ako ja idem s nekim, pobrinemo se da svi skupa budemo dobri - pojasnila je Lily.

Svaki par ima svoje uspone i padove, no mi se brinemo da nam ništa ne uzdrma brod, dodaje.

Hrvati otkrili razloge za preljub: 'Imam jaku seksualnu želju', 'Pruži se prilika pa je iskoristim'
Hrvati otkrili razloge za preljub: 'Imam jaku seksualnu želju', 'Pruži se prilika pa je iskoristim'

Lili priča kako je na prvom tulumu tražila samo avanturu, no na kraju je tako upoznala svog sadašnjeg partnera i s njime ima trogodišnjeg sina.

- Došao je na zabavu s drugom ženom. Ona je u našoj grupi prijatelja, tako da nije bilo kao da sam nekoga ukrala. Ovdje u Killing Kittensu volimo dijeliti! Sreli smo se te noći prvi put i nikad se nismo rastali. Nisam ovo očekivala od svog života - priznaje Lily.

S bivšim mužem ima 4 djece, s novim partnerom ima jedno dijete, 3-godišnjeg sina. Sada taj novi partner pričuva svu tu djecu kad ona ide na zabavu.

- Tako sam uzbuđena zbog večeras. Glamur i elegancija venecijanske zabave bolji su od londonskih vila. To se događa jednom u životu - oduševljena je Lily.

Emma kaže kako svi moraju doći s maskom na licu te je nositi dva sata, za vrijeme prijema s pićem. Tada kreće druga etapa tuluma.

- To je mentalitet stada. Nitko ne želi biti prvi, no kad drugi krenu, svi se skidaju - objasnila je Emma, organizatorica.

Tu je još pravila, mobiteli su zabranjeni, a žene imaju prednost biranja.

- Muškarci ne mogu prići ženama koje ne poznaju. Prednost imaju žene, to je Kittens svijet - objasnila je Emma.

Jedna od članica organizacijskog tima, 40-godišnja majka Tash iz Winchestera, govori zašto su maske obavezne.

- To je radi osiguranja privatnosti. Jednom sam bila na tulumu u Londonu i do mene je najednom došla uspaničena djevojka i rekla da je upravo ugledala svog ujaka - prisjetila se Tash. No, djevojka je nosila masku, pa je on nije prepoznao.

Uskoro dolazi do upoznavanja i skidanja maski s lica, jer prijem s pićem je došao do kraja.

- Time je doček s pićem gotov i vrijeme je da skinem ekstravagantno zeleno perje koje mi skriva lice. Okrećem se oko sebe i vidim glamuroznu sredovječnu plavu ženu koja nosi kraljevski venecijanski kostim iz 16. stoljeća. Izgleda kao da je izašla ravno iz Netflixovog Bridgertona - prisjeća se Georgette. Ubrzo joj ta nepoznata žena priznaje da joj je vruće ispod ovratnika, na više načina.

Ubrzo upoznaje i stidljivog novaka Eda, 32-godišnjeg bankara iz Londona.

- Posljednji put kad sam nosio ovo odijelo bilo je to na sprovodu moje bake. Čini mi se da je pomalo neprikladno nositi ga večeras - priča joj Ed.

- Svaka je soba poput eksponata iz muzeja. Nisam imao pojma što očekivati - iskren je prijatelj.

U ponoć prava zabava tek počinje.

- U svakom su kutku parovi i grupe koje se grče od zadovoljstva. Sinkronizirani povici ekstaze dižu se trokatnim venecijanskim penthouseom - prisjetila se Georgette.

- To je tako oslobađajuće - kaže 43-godišnja Australka Lady Jada, dizajnerica i majka jednog djeteta, dok ispija koktel.

- Mi smo više od mama i domaćica. Kroz ova sam druženja stekla niz prijateljica, uživamo u razgovorima o seksu i kroz aplikaciju - objasnila je Jada.

Ona je na tulume krenula dolaziti prije deset godina.

- Smatram da su ovi događaji vrlo elegantni, ali i sigurni. Razočarana sam što moj partner nije mogao doći ovdje večeras - navela je Jada.

Priznaje da je s njim u otvorenoj vezi te da on voli to što ona ide na te zabave.

- On misli da je to jako seksi, no svakako želi doći sa mnom kao gost - veli Jada.

Do 2 ujutro, divovska orgija se odvija u jednoj od renesansnih crvenih soba.

Razne maske, plus skupe i prepoznatljive Louboutin cipele s crvenim potplatom, posvuda su po podu.

Ujutro će se gosti vratiti u svoje svakodnevne uloge - mame koje susreću druge roditelje na vratima škole i razgovaraju o svojoj djeci.

​Ipak, večeras su nakratko pobjegle od granica braka i majčinstva i bile su sebične bez pardona. Do sljedećeg mjeseca, kada će staviti maske i ponovno se sresti, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju