Obavijesti

Lifestyle

Komentari 34

'Slomilo me to što vas nismo spasili, počivajte u miru anđeli'

'Slomilo me to što vas nismo spasili, počivajte u miru anđeli'

Keegan (6), Tilly (4), Olly (3) i njihov stariji brat Riley Holt (8) ostali su zarobljeni u plamenu, dok su roditelji Natalie i Chris Moulton Unitt skočili kroz prozor s dvogodišnjim Jackom u naručju

VIDEO

Slomilo me to što vas nismo uspjeli spasiti. Nadam se da će vaša obitelj ostati jaka i da ćete zauvijek ostati svima u srcima! Počivajte u miru, anđeli mali, piše u poruci koju je napisala dispečerica hitne medicinske službe Lamara Shelley i ostavila s buketom cvijeća ispred kuće u Stafford Laneu, predgrađu gradića Hednesford u Velikoj Britaniji, koji je u utorak pogodila strašna tragedija.  

Četvero braće i sestara Keegan (6), Tilly (4), Olly (3) i njihov stariji brat Riley Holt (8) ostali su zarobljeni u plamenu koji je zahvatio kuću, dok su roditelji Natalie (24) i Chris Moulton Unitt (28) skočili kroz prozor s dvogodišnjim Jackom u naručju. Roditelji i mališan nemaju težih ozljeda, no potpuno su slomljeni. 

412295270

Požar je izbio u utorak oko 14:40, a istraga o uzrocima mogla bi potrajati nekoliko dana, kažu istražitelji. Susjedi tvrde da je požaru prethodila eksplozija (pa je jedna od pretpostavki da je eksplodirao bojler), te da se nakon toga čuo strašan vrisak djece koja su ostala zarobljena u plamenu. Ubrzo nakon toga, na vrata najbližih susjeda lupala je majka, zapomažući: 'Moja djeca, moja djeca su zarobljena u kući, pomozite', no nije im bilo spasa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Tragična smrt četvero djece: 'Nestala je skoro cijela obitelj'
Tragična smrt četvero djece: 'Nestala je skoro cijela obitelj'

Od strašne tragedije, sugrađani se okupljaju oko kuće te u blizini mjesta nesreće u spomen poginulih mališana ostavljaju plišane igračke, cvijeće i svijeće. Mnogi od njih došli su donirati hranu i odjeću, te namještaj, posteljinu i druge potrepštine koje će trebati roditeljima da ponovo stanu na noge. Poruka kojom se Lamar Shelly oprostila od djece sve ih je duboko potresla. 

- Ne poznajem vas osobno, ali sam pomagala u okupljanju ekipa koje su vas pokušale spasiti i osjećam se poraženo zbog toga što u tome nismo uspjeli, napisala je Lamar Shelly.

412286828

Vijesti s mjesta nesreće kažu kako je ona prva odgovorila na poziv majke koja je skočila kroz prozor iz kuće u plamenu, zavapivši: 'Spasite moju djecu, četvero ih je još u kući!' te da je učinila sve što je mogla da vatrogasci i spasioci stignu što prije. 

Roditelje je obišla i učiteljica Castlechurcha, škole koju je pohađao najstariji dječak, Nicola Glover, koja kaže kako su djelatnici škole šokirani viješću te da će se dječaka sjećati kao veselog i bezbrižnog djeteta koji je bio vrlo empatično dijete sa zaraznim smijehom. 

412286889

- Kad god bi netko od njegovih prijatelja bio zabrinut, ili tužan, učinio bi sve da ih nasmije, kaže učiteljica. I Kim Ellis, voditeljica u vrtiću koji su polazila mlađa djeca oprostila se od njih kazavši kako su to bili predivna djeca. 

Majčina sestrična, Sarah Pearce, kaže kako je Natalie rođena da bude majka te da su djeca bila cijeli njen svijet, pa je pitanje kako će se oporaviti od tragedije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka
ASTRO SAVJETI

Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka

Pročitajte dnevni horoskop za petak 19. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje