Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Sretni pretplatnici: 24SATA+ nam je donijela super nagrade

Sretni pretplatnici: 24SATA+ nam je donijela super nagrade
3

Ivo Uzorinac osvojio je veliki TV vrijedan gotovo 40.000 kuna, a Davor Kemec razveselio je suprugu poklon bonom u Poliklinici Milojević. Kažu da su presretni dobitkom, ali i sadržajem koji mogu čitati online

VIDEO

Veliki izbor kvalitetnog sadržaja namijenjen svim korisnicima PLUS + pokazao se dobitnom kombinacijom kada je riječ o digitalnoj pretplati 24sata jer je privukao brojne čitatelje željne pouzdanih informacija. PLUS+ je pretplata na dodatni sadržaj na portalu 24sata s kojom čitatelji ostvaruju neograničeni pristup portalu, mogućnost neograničenog pristupa enigmatskom sadržaju (sudoku i križaljke) i bolje iskustvo portala uz minimalan prikaz oglasa.

POGLEDAJTE VIDEO: RTV pristojbu plaća se dok ste živi

Pokretanje videa...

01:08

Kako se bi se odužio vjernim čitateljima koji su prepoznali vrijednost pretplate, 24sata je osmislio nagradne igre za njih. Tako su pretplatnici u lipnju mogli osvojiti Hisense TV vrijedan 39.999 kuna sa veličinom ekrana od 203 centimetra i 4k - Ultra HD rezolucijom, a u kolovozu su mogli osvojiti poklon bon vrijedan 15.000 kuna za određene dijelove ponude tretmana u poliklinici Milojević.

Nagradne igre nisu bile povezane, a jedina zajednička točka je bila ta da u njoj mogu sudjelovati isključivo aktivni pretplatnici digitalne pretplate.

VIDEO Pogledaj kako aktivirati PLUS+ i iskoristi promo za 1kn
VIDEO Pogledaj kako aktivirati PLUS+ i iskoristi promo za 1kn

- Redovito već godinama čitam 24 sata i kad je krenula digitalna pretplata puno članaka nisam mogao otvoriti te ih je bilo moguće čitati samo uz pretplatu. Želio sam izbor koji mi omogućuje da vidim cjelokupan sadržaj uz minimalnu količinu reklama i zato sam odlučio pretplatiti se. Zadovoljan sam sadržajem, riječ je o kvalitetnim informacijama i nisam puno dvojio. Baš je u tom trenutku bila nagradna igra za veliki TV i iskreno, nadao sam se tom dobitku radi sebe. A potom je bila i nagradna igra za bon u poliklinici Milojević, pa sam mislio ako to dobijem, bon darovati supruzi i zapravo sam odigrao radi nje - objašnjava nam Davor Kemec (36) iz Ludbrega, instalater grijanja koji većinu godine provodi radeći u Njemačkoj. Javili smo mu se baš kad se kratkotrajno vratio u Ludbreg.

storyeditor/2021-10-28/PXL_231021_90312214.jpg

- Kad su mi javili da sam dobio bon, razveselio sam se jer ću iznenaditi suprugu. Ona je bila oduševljena kad sam joj javio, prezadovoljna. Još hoda na te tretmane, a bila je na pilingu lica, sređivanju bora i slično. Vidim promjenu i najsretniji sam zato što je ona zadovoljna - kaže Kemec, dok se supruga Marija (36) nadovezuje kako ju je suprug razveselio.

Uplatio 7 kuna za jedan red na Lotu 7 i osvojio 888.000 kuna
Uplatio 7 kuna za jedan red na Lotu 7 i osvojio 888.000 kuna

- Vrlo sam zadovoljna uslugom, osobljem i sa ljubaznošću doktora i još jedanput zahvaljujem 24sata PLUS + na dodijeljenoj nagradi - prokomentirala je ona.

Kemeci imaju i kćer Lanu (5) koja je još premalena da bi razumjela situaciju.

- Ona samo kaže da mama ide negdje gdje je jako pikaju - nasmijao se Davor.

storyeditor/2021-10-28/IMG_2456.JPG

Budući da je nagradna igra obuhvaćala sve pretplatnike, Ivo Uzorinac (55) iz Zagreba nije bio ni svjestan da u njoj sudjeluje.

- Po zanimanju sam diplomirani inženjer elektrotehnike te živim i radim u Švicarskoj. Pratio sam redovno kolumne na 24sata i primijetio sam da su neke od njih postale nedostupne. Za pretplatu sam se odlučio da mogu ponovno pratiti kolumne, kao što sam bio navikao. Ako je cijena razumna, nemam ništa protiv plaćenog sadržaja, naročito ako je isti kvalitetan. Zadovoljan sam sadržajem koji mi pretplata omogućuje, smatram da ponuđeni sadržaj opravdava cijenu - priča Uzorinac dodajući kako, budući da nije bio svjestan da sudjeluje u nagradnoj igri, nije ni znao kakav je nagradni fond. To se pretvorilo u pravu zavrzlamu.

Sretnik pogodio Eurojackpot i osvojio oko 250 milijuna kuna!
Sretnik pogodio Eurojackpot i osvojio oko 250 milijuna kuna!

Naime, izvlačenje dobitnika bilo je na random.org web stranici te su tako jedini poznati podaci bili ime i prezime te mail adresa. No dobitnik se nije javljao na e-mail poruke koje smo mu slali. Dodatno, pravila su nalagala da ukoliko se dobitnik je javi u roku od sedam dana, uređaj vrijedan 40.000 kuna valja prodati na javnoj dražbi i novac uplatiti u državni proračun. Pokrenuli smo veliku potragu, a zahvaljujući društvenim mrežama kolegice iz odjela marketinga konačno su uspjele stupiti u kontakt sa dobitnikom.

- Inače se nikad ne prijavljujem na nagradne igre, pa nisam ništa očekivao. S druge strane, svjestan stalnih pokušaja prevara na internetu, sumnjam u svaku poruku kojom mi netko javlja da sam osvojio iznenadnu i ničim izazvanu nagradu. Zato sam jednostavno ignorirao poruke. Tek kad su me vaše kolegice telefonski nazvale i sve mi objasnile, shvatio sam što sam dobio. Nikad u životu ništa nisam osvojio, pa je iznenađenje bilo tim veće. U Zagrebu su mi supruga i sin koji ima 13 godina, tako da su i oni prve informacije primili sa nevjericom i sumnjom. No čim se sve razjasnilo, bili su zaista iznenađeni i radosni - priča Uzorinac.

Nagradu je preuzela supruga, a još ne znaju gdje će ga i kako koristiti.

- TV je još neraspakiran pošto zbog svoje veličine fizički ne stane u postojeći raspored stana. Možda će se to prilikom neke buduće renovacije promijeniti pa će naći svoje mjesto - zaključuje Uzorinac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom