Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
11 komentara

Stari prostor ispod stepenica je pretvorila u pravu gaming sobu

Rachel Cooper željela je počastiti sina za njegov rođendan. Stari oronuli prostor pretvorila je u pravi mali hram za igranje igrica. Tamo je smjestila igraću konzolu, televizor i gaming stolicu

11 komentara

Kada ste ograničeni prostorom u svom domu često ste prisiljeni na kreativnost kako biste iskoristili svaku kutak. Jedna je mama to učinila i pretvorila inače besmislen prostor ispod stepenica u gaming sobu. Sve je podijelila u Facebook grupi 'DIY On A Budget'. 

Rachel Cooper željela je počastiti sina za njegov rođendan. Stari oronuli prostor pretvorila je u pravi mali hram za igranje igrica. Tamo je smjestila igraću konzolu, televizor i gaming stolicu. 

Neiskorišteni prostor u roku od samo tri sata transformiran je bojanjem zidova u tamnoplavu boju, a na pod je stavljen plišani tepih. 

Otkrila je da je potrošila samo 50 funti za stvaranje sobice poput one Harryja Pottera. Limenka boje koštala je samo 20 funti,  dok je tepih stajao 10 funti. Osim toga, stavila je i LED traku oko rubova na podu za što bolji ugođaj. Ona je koštala 20 funti. Gaming stolicu sin ima od prije kao i igraću konzolu s televizorom, piše The Sun.

Super zadovoljna rezultatima, Rachel je objavila slike prije i poslije 'makeovera' u Facebook grupi gdje su je dočekale pohvale ostalih članova koji su se divili majčinom praktičnom radu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message