Obavijesti

Lifestyle

Komentari 26

'Stigao je još jedan Božić bez djeteta u našim životima, ali...'

'Stigao je još jedan Božić bez djeteta u našim životima, ali...'
1

Ukrasili su cijelu kuću, ali činila se nekako praznom. Ipak, "onaj gore" imao je plan kako da im uljepša blagdanske dane i na kraju ispuni najveću želju

VIDEO

Stigao je još jedan Božić, a ovom paru se opet nije ostvarila najveća želja - da dobiju dijete i postanu roditelji. Ukrasili su cijelu kuću, ali činila se nekako praznom. Ipak, "onaj gore" imao je plan kako da im uljepša te dane i na kraju ispuni najveću želju.

Ovo je priča Andreae Buchanan koju prenosi redbookmag.com.

Bilo je to doba godine kada se ljudi trude širiti veselje, a Jason i ja smo davali sve od sebe. Stavili smo zadnji ukras na drvce i gledali gdje na prozor da stavimo ostale ukrase. Zastali smo i shvatili kako je to još jedan blagdan koji smo dočekali bez djeteta u našim životima.

Tada je netko zakucao na vrata. Bila je to naša susjeda. Stajala je pred vratima sa psom kojeg je pronašla, bio je to lijep crno bijeli haski, mokar od kiše. Sjeo je kad smo mu rekli da sjedne, dao nam šapu pa se izvrnuo od umora u našem hodniku. Bio je toliko iscrpljen da je zaspao i spavao satima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon neuspjelih pokušaja medicinski potpomognute oplodnje i vijesti da nećemo moći usvojiti dječaka čemu smo se nadali, dolazak ovog psa u kuću činio se kao božićno čudo. Plavooki dlakavac popunit će prazninu koju osjećamo. Odlučili smo ga zadržati i nazvali smo ga Wiley.

Dva dana kasnije otišli smo s njim na izlet i tada se odvila scena kao u filmovima - neka djevojka je potrčala prema nama, pala na koljena uzvikujući: "Blue, jesi li to ti?". Wiley joj je veselo lizao lice. Nismo mogli vjerovati. Koje su šanse da tako naletimo na njegovu vlasnicu? Na samu pomisao da se rastanemo od njega navirale su mi suze. 

Rekla nam je kako je pobjegao i nekako pronašao put do naših vrata. Dodala je da mu je tražila novi dom. Voljela ga je, ali nisu imali novca brinuti o njemu. Pitala sam je što želi sad učiniti, a ona je rekla kako želi da ostane kod nas dokle god imamo ograđeno dvorište i da bi voljela da zadrži i svoje ime - Blue.

Nešto više od dvije godine nakon što je Wiley Blue došao kod nas, rodila sam djevojčicu Ruby. Wiley Blue obožava polizati njezine prstiće na nogama pa otrčati u dvorište poskakujući sretno. On je pomogao da Ruby dođe u naše živote, da nam srca ostanu otvorena i da naša kuća bude puna veselja dugo nakon što smo spremili božićne ukrase i s nadom čekali da stigne naša beba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru