Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Stiže nam jesen: Vrijeme je za novi početak i mentalnu obnovu

Stiže nam jesen: Vrijeme je za novi početak i mentalnu obnovu
1

Rujan simbolizira obnovu. Promjene koje započinjete u rujnu ne moraju značiti promjena posla ili preseljenje u drugi stan, kuću - to može značiti mentalno preoblikovanje i poboljšanje

VIDEO

Jesen je godišnje dobe koja garantira radost. No promjena godišnjih doba ove godine ima malo drugačiji osjećaj zbog svega što se događalo u 2020. godini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

Neki su se osjećali izgubljenim u vremenu, ali promjena je dobra, a godišnje doba koje se mijenja je jedan od najboljih načina da se osjećamo kao da se promjena dogodila. Zdravo je za nas da to prepoznamo - da znamo da, unatoč neobičnostima, idemo naprijed.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak je razumljivo da možda žalite za izgubljenom godinom. Dakle, ako se osjećate pomalo klimavo zbog toga što je rujan ovdje, niste sami. Evo zašto biste trebali prihvatiti, a ne odbiti novo godišnje doba.

Jesen je vrijeme za nove promjene

Rujan simbolizira obnovu. Navike koje steknemo još od malih nogu su one kojih se mnogi od nas drže dan danas.  Rujan za mnoge znači povratak u školu, vrijeme za novi početak i ponovno fokusiranje. Mnogi od nas još gledaju na rujan kao na priliku za osvježenje. Neki se možda ne vraćaju u školu, ali mentalitet od starih početaka ostaje isti. 

Promjene koje započinjete u rujnu ne moraju značiti promjenu posla ili preseljenje u drugi stan ili kuću - to može značiti mentalno preoblikovanje i poboljšanje. 

Pitajte se: 'Da bih se osjećao zadovoljnim posljednjim dijelom 2020. godine, što trebam učiniti?'

Za neke ljude to može biti spremnost da samo dočekaju kraj godine i tada krenu dalje. Za druge bi to moglo značiti da odvoje trenutak da razmisle i razmotre što žele raditi u sljedeća četiri mjeseca. Ako ste u drugoj skupini, vrijeme je da si postavite ciljeve.

Godišnje doba koje unosi radost

Kada dođe siječanj pitamo se hoće li biti snijega jer ga svake godine željno iščekujemo, ljeto nam donosi vrućine, kupanje i uživanje, a jesen - lišće koje pada u toplim nijansama i zabavan novi početak. 

Ako je ljeto godišnje doba za planiranje godišnjeg odmora, uživanje na moru i u ljetnim zabavama onda na jesen možete malo smanjiti tempo zabave. Možete uživati u toplini vlastitog doma pod mekanom dekicom gledajući omiljene filmove.

Naravno, ne predlažemo da se zatvorite doma i gledate Netflix, ali tu i tamo se možete opustiti i uživati u omiljenim filmskim žanrovima. 

Osim toga, nemojte zaboraviti na pregršt aktivnosti na otvorenom jer je jesen idealna za to.

U rujnu potražite 'novi život', otkrijte sebe ako već niste, ono što volite i što želite, poboljšajte verziju samog sebe, dajte nekim novim ljudima priliku, odbacite stare toksične stvari iz svog života i uživajte u ostatku godine, piše Huff post.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru