Lifestyle

Komentari 58

Što je to normalan muškarac? Plače, ne pije pivo i ima kremu

Što je to normalan muškarac? Plače, ne pije pivo i ima kremu

Današnjem muškarcu nije normalno sjediti s pivom u ruci ispred TV-a, nanosi hidratantnu kremu na lice, a odlazak u striptiz-klubove mu ni ne pada na pamet

Moderni muškarci nježniji su i osjetljiviji nego što se mislilo, pokazuje novo istraživanje. Gotovo 37 posto njih plakalo je barem jednom u proteklih mjesec dana, otkrila je studija američkog časopisa Esquire provedena na 1000 ljudi. Oni to smatraju normalnim kao i redovito korištenje hidratantne kreme te gledanje kulinarskih emisija na TV-u. I, pri tom ih nije briga što drugi misle. 

Trećini se čak ni ne sviđa odlazak u striptiz klub i unatoč uvriježenom mišljenju ne vole svaku večer provoditi s prijateljima ispred TV-a i s pivom u ruci. Skoro polovica njih tijekom tjedna ne popije ni jedno pivo, piše Daily Mail

Stereotipi ne vrijede ni u seksu. Skoro 63 posto njih nikad nije poslalo seksi poruku partnericu, a više od polovice njih nije igralo seksi uloge u spavaćoj sobi. U prosjeku se seksaju dva puta na tjedan, a petina njih nijednom, potvrdilo je istraživanje. 

Unatoč boljoj brizi o tijelu i gledanju kulinarskih showova, muškarcima je i dalje draže razgledavanje automobila nego kupovanje odjeće. Jedino što ne podnose su natjecateljski pjevački reality showovi. 

Porast od 150 posto: Sve više muškaraca ide na liposukciju

Najčitaniji članci