Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Stopala spremna za poglede: Osvježite ih brzim maskama

Stopala spremna za poglede: Osvježite ih brzim maskama
1

Zobena kaša i maska od posnog sira hidratiziraju i hrane kožu, menta vraća svježinu umornim stopalima, dok mješavina s krastavcima daje osjećaj svježine

VIDEO

Sezona sandala i japanki usmjerila je pažnju na stopala. Ljeti nogama prijeti umor, pojačano znojenje i kurje oči, no sve te probleme mogu ublažiti maske iz vlastite kuhinje. Priprema stopala počinje 10-minutnim namakanjem u toploj vodi pomiješanoj s nekoliko kapi ulja čajevca. Ovo ulje djeluje kao antiseptički lijek i ubija gljivice na stopalima. Nakon namakanja, stopala su spremna za prirodne maske. 

Maska od mente za umorne noge

U posudi pomiješajte pola šalice mlijeka s dvije žličice mljevenog lišća mente i kuhajte pola sata. Nakon što se mješavina ohladi nanesite ju na stopala i ostavite da djeluje 10 minuta prije nego li je isperete mlakom vodom. Ova maska pomaže kod umornih nogu i potiče cirkulaciju, a kožu daje glatkoću. 

Hranjiva maska od zobene kaše

Pomiješajte 100 grama zobene kaše i čašicu jogurta pa nanesite na stopala i listove. Ostavite da djeluje 20 minuta, isperite i namažite noge hidratantnom kremom. Maska će kožu učiniti glatkom i mekom. 

Osvježavajuća maska od krastavaca

Ova maska nogama daje svježine i odmor. U posudu naribajte krastavac, dodajte tri žličice kiselog vrhnja i dvije žličice soka od limuna. Sastojke pomiješajte i nanesite na stopala pa isperite nakon 20 minuta. 

Maska od posnog sira

Pomiješajte 100 grama posnog sira s četiri žličice jogurta i dvije žličice soka od limuna. Mješavinu nanesite na stopala i isperite nakon 20 minuta. Ova maska hrani kožu i pomaže u zadržavanju vlage. 

Nježna koža uz masku od ulja

Maska od ulja njeguje kožu i hidratizira, a dovoljno je u posudi pomiješati dva žumanjka, žličicu kiselog vrhnja i dvije žličice maslinovog ulja. Mješavinu nanesite na stopala, omotajte prozirnom folijom i držite oko pola sata prije nego isperete mlakom vodom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni
JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!
NOVI INTERNETSKI TREND

Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!

Novac se može skrivati ispod kamena, u pukotini u zidu, u prometnom znaku... Ponekad se u potrazi za novčanicom odvija prava utrka, a katkad autori videa snimaju ljude koji ih traže i rugaju im se
Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!
OBRANA OD OPASNIH NAPASTI

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!

Ne mogu ih gledati, užasni su, samo je jedan od komentara pratitelja na hrpu krpelja koji su se ulovili u 'klopku' oko ženinog gležnja. Pokazala je trik kako se zaštititi od ovih opasnih napasti - a evo i što ako ugrizu