Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Strašna nevjesta: 'Želim da se zaručnik riješi četverogodišnje kćeri da moje dijete ne bi patilo'

Strašna nevjesta: 'Želim da se  zaručnik riješi četverogodišnje kćeri da moje dijete ne bi patilo'

Žena je izazvala buru komentara na nekoliko društvenih mreža na kojima je prenesen njen post. U njemu piše da je trudna i udaje se za udovca te objašnjava zašto joj smeta njegova kći

VIDEO

- Želim da se moj zaručnik riješi svoje četverogodišnje kćeri, jer znam da ju neću odgajati kao vlastito dijete, a i prilično mi ide  na živce, jer je pljunuta mama i stalno me podsjeća na njegovu preminulu suprugu - napisala je anonimna žena iz SAD-a na Instagram stranici 'Talks With Mee' zatraživši savjet kako da se riješi pokćerke. Post je potom prenijet i na Facebooku, u grupi 'CTRL+ALT+DLT that Relationship', a kasnije i na Redditu, a gdje god se objavio izazvao je brojne negativne komentare.

POGLEDAJTE VIDEO: Zagrebačku vrevu zamijenili životom na otoku

Pokretanje videa...

Svjetionik 01:25

Ljudi su, zapravo, ostali šokirani njenim objašnjenjem. Autorica piše kako je trudna sedam mjeseci i zaručena za udovca koji brine o četverogodišnjoj kćeri te da se boji i zbog toga što je ona jako vezana za svog tatu. 

- Bojim se da će ga udaljiti od našeg djeteta - piše te dodaje kako bi njegova kćer mogla živjeti s bakom i djedom ili joj mogu naći obitelj koja bi ju posvojila. 

- Napominjem da nisam loša osoba, samo se želim pobrinuti za svoje dijete i biti uvjerena da će imati svu pažnju svog oca, bez starije sestre koja će to ometati. Molim vas, pomozite - zavapila je u svojoj objavi, naglasivši da je vjenčanje nje i zaručnika zakazano za 2022. godinu.  

Među izrazito negativnim komentarima posebno se ističu oni u kojima tu ženu nazivaju zlom maćehom, nalik onoj iz priče o Pepeljugi. 

- Ovo je odvratno i ako te muči, uopće ne bi trebala biti s tim čovjekom - piše jedan od komentatora. 

- Ne možeš nekome reći da se riješi djeteta zato što si ti  ljubomorna vještica - piše drugi komentator, dok je veliki broj onih koji su napisali kako im je od njenog posta - pozlilo. 

- Ta djevojčica zaslužuje puno više od tebe, Nadam se samo da će on doznati za ovo prije negoli se vjenčate - napisala je jedna žena u komentaru, dok drugi komentator kaže: Ako ne volite djecu drugih ljudi, onda nemojte ni izlaziti na spoj s čovjekom koji ima dijete. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa