Obavijesti

Lifestyle

Komentari 165

Stres, kalorije, intimnost: Evo zašto se treba puno više ljubiti

Stres, kalorije, intimnost: Evo zašto se treba puno više ljubiti
6

Ljubljenje s partnerom, osim što je ugodno, dobro je za vaše zdravlje. Smanjuje stres, podiže samopouzdanje, sagorijeva kalorije... Ali, ono krije još mnogo toga

VIDEO

Poljupci su predivna stvar, jedino je žalosno što oni sve više gube na popularnosti. Prema istraživanju, u duljim, a čak i u kraćim vezama, ljubljenje gubi na važnosti , a sve se veća prednost daje seksu .

Da bi u svojoj vezi izgradili intimnost i nastavili biti povezani važno je da se nastavite ljubiti s partnerom. I to svaki dan .

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo su zanimljivosti koje vjerojatno niste znali o poljupcima i ljubljenju

Pokretanje videa...

24sata Video 00:39

Osim navedenog u videu, vrijedi spomenuti kako i zatvaranje očiju ima vrlo jak efekt kod ljubljenja. Naime, 37% muškaraca drže oči otvorenima dok se ljube, a čak 97% žena se ljubi zatvorenih očiju.

Evo i jedne zanimljivosti koja će razveseliti sve koji se 'spremaju' na dijetu, ili je održavaju. Ljubljenjem, u jednoj minuti može sagorjeti oko 26 kalorija .

Iako se možda svi ne slažu s ovom činjenicom, neka su istraživanja pokazala da je rezultat ljubljenja strastveniji ako poljubite osobu s istom bojom kose kao i vi.

A isto tako, dobro je znati da se u našem mozgu nalazi posebna vrsta živčanih stanica koja nam pomaže da pronađemo i lociramo drugi par usana u mraku .

A da se ljudi ljube od davnina, dokazuju nam i stari Egipćani . Oni su se ljubili nosovima , a usne uopće nisu koristili u tu svrhu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 165
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa