Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Stylish u 60-ima: Top najbolji modni komadi - za seniorke

Modna scena je raznolika, a godine nisu važne, poruka je mnogih kuća koje žele doprijeti do što većeg broja publike. Uostalom, dobar stil nema veze s godinama, svima je dostupna ta modna formula

VIDEO

Zašto i 60-godišnjakinje ne bi bile stylish i pratile trendove, premisa je koju primjenjuje sve više brendova, a posljedica su odlični modni komadi koji i seniorkama garantiraju da će izgledati dobro. Neki odjevni komadi kao stvoreni su za klasičan stil koji nije pretjerano upadljiv, a opet se bazira na krojevima i formama koje je jednostavno kombinirati.

Dugačka vesta predstavnik je bezvremenske klasike te ga nose žene svake dobi. Idealan je u kombinaciji s hlačama i suknjama te može biti u raznim bojama, a što je boja življa, to djeluje elegantnije i modernije.

Traperice ravnoga kroja u plavoj ili crnoj varijanti idealne su za svako doba godine jer su jednostavne i pašu uz sve vrste majica, tunika i košulja. Naime, danas imamo veliki izbor krojeva traperica, no one ravne idealne su radi udobnosti i praktičnog nošenja. Kroj visokog struka vizualno produžuje noge i siluetu.

Mala crna haljina još je jedan konkretan odjevni predmet u ormaru dame koja želi biti stylish. Taj odjevni predmet na popisu je svih stilista koji predlažu bezvremensku garderobu te se postavlja u sam vrh modnog odabira za sve generacije. Može se nadograditi krznenim bolerom ili jaknom.

Sličan kompliment dobit će i najjednostavnija bijela majica. Nosi se na sakoe, dugačke kardigane i ravne traperice, ali i na svečane suknje te je odlična baza za neopterećeni, svakodnevni stil. Može se nadograditi nekom ogrlicom ili imati neki zanimljivi natpis, jer majice s porukama zanimljive osvježenje su svake garderobe.

Ako vas zanima nešto trendi, neka to budu čizmice sa životinjskim motivom. Naravno da su najpraktičnije one s niskom potpeticom i vrhom koji ide blago u špic. Mnogi dućani nude ih u prirodnim tonovima na skali od smeđe do zelene, a ako želite nešto posebno, tu su crvene i plave varijante. Modne trendove najlakše je i "najbezbolnije" pratiti kroz modne dodatke.

Od kaputa idealan je onaj u bež varijanti, koji se nosi uz sve odjevne kombinacije, bilo da se radi o dnevnim ili večernjim komadima. U svakoj formi djeluje luksuzno, a možete bitati između strukiranog ili više voluminoznog.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili
Ovo još nismo vidjeli: Najlakši način za provući konac kroz iglu
KORISNO JE ZNATI

Ovo još nismo vidjeli: Najlakši način za provući konac kroz iglu

Svi koji šivaju ili nešto krpaju, dođu do toga da ih uvlačenje konca u nekom trenutku izludi. No ima jedan super trik koji je zapravo vrlo jednostavan