Lifestyle

Komentari 4

Sudbinski vezani: Uoči zaruka mladog para upoznale se mame i shvatile da su zajedno rađale

Sudbinski vezani: Nakon što su se mame upoznale par saznao da se znaju od samog rođenja!

Courtney i Nicholas u vezi su 12 godina i dogovorili su datum vjenčanja, a nedavno su podijelili bizarnu priču o upoznavanju njihovih mama: Rođeni su i prve dane života proveli u istoj sobi

Korisnica TikToka Courtney Mahnken objavila je šokantno otkriće do kojeg je došla nakon što su se njeni roditelji i roditelji njenog dečka prvi puta sreli, koje je u kratkom vremenu doživjelo 6,1 milijun pregleda i 1,8 milijun lajkova.   

POGLEDAJTE VIDEO: Proslavili su 66. obljetnicu braka

Courtney je odgovorila na objavu na Tik Toku u kojoj se tražilo da korisnici podijele 'najluđu slučajnost koja im se u životu dogodila'. Još sa 14 godina počela je hodati s dečkom po imenu Nicholas Monguso, a kad su stvari među njima postale ozbiljnije, došao je trenutak da se njezina i Nicholasova mama napokon upoznaju. Dogodilo se iznenađenje i pol!

- Moja mama nije htjela pustiti u kuću Nicholasa dok nije upoznala njegove roditelje. Bila sam užasno nervozna, jer mi je to bio prvi dečko, a mama je Talijanka i ne suzdržava se nikad. Rekla sam joj: 'U redu, upoznat ćemo vas, samo molim te, nemoj joj reći nešto neugodno' - priča Courtney. 

Nakon što su se mame na brzinu pozdravile i sve se činilo mirno, Courtneyina mama je kao iz topa ispalila: 'Izgledaš mi tako poznato, gdje si rodila?' 

%3Cscript%20async%20src%3D%22https%3A%2F%2Fwww.tiktok.com%2Fembed.js%22%3E%3C%2Fscript%3E

I dok su Courtney i Nicholas htjeli propasti u zemlju, njihove mame su već dijelile  priče o porođajima. Ispostavilo se da su obje rodile u istoj bolnici, gotovo jedna do druge, u razmaku od manje od 24 sata. Ako vam se to čini bizarnim, ima nešto još bolje: Kako njihova prezimena počinju slovom 'M', mame su bile i jedna uz drugu u istoj sobi, zajedno s djecom. Ukratko, Courtney i njen zaručnik 'upoznali' su se, zapravo, 14 godina prije nego što su dotad mislili, prenosi Yahoo.  

Lani, točnije 13. studenog 2020., nakon punih 12 godina veze i - barem tehnički - punih 26 godina koliko se poznaju, Courtney i Nicholas su se zaručili. Nicholas ju je zaprosio u školi u kojoj predaje 4. razredu, a već su zakazali i datum vjenčanja: 22. lipnja 2021. godine. Slučajnost ili ne, nakon što su se rodili gotovo jedno pored drugog, njima kao da je bllo suđeno da završe zajedno. .

Najčitaniji članci