Sezona je tikvica i valja ih iskoristiti. Ovaj jednostavni recept odličan je način da iskušate nešto novo, a smanjite li začine ili ih potpuno izostavite možete ih dati i najmlađima
VIDEO RECEPT
Super ideja za kuhanje po ljeti: Čips od tikvica s parmezanom
Izribajte koru tikvice da skinete sve prljavštine. Narežite je na tanke kolutiće. Umutite dva jaja. U posebnoj zdjeli pomiješajte 2 šalice krušnih mrvica, 3/4 šalice parmezana, 1/3 šalice svježeg bosiljka, 1,5 žličicu crvene paprike, žličicu papra i soli, 1 žlicu češnjaka u prahu ili 2-3 zgnječena češnja češnjaka. Sve pomiješajte.
Uvaljajte svaki kolutić tikvice u jaje pa u mješavinu. Poredajte na masni papir i ispecite u pećnici 15-20 min na 230 stupnjeva.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku