Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

Super ideja za kuhanje po ljeti: Čips od tikvica s parmezanom

Super ideja za kuhanje po ljeti: Čips od tikvica s parmezanom
1

Sezona je tikvica i valja ih iskoristiti. Ovaj jednostavni recept odličan je način da iskušate nešto novo, a smanjite li začine ili ih potpuno izostavite možete ih dati i najmlađima

Izribajte koru tikvice da skinete sve prljavštine. Narežite je na tanke kolutiće. Umutite dva jaja. U posebnoj zdjeli pomiješajte 2 šalice krušnih mrvica, 3/4 šalice parmezana, 1/3 šalice svježeg bosiljka, 1,5 žličicu crvene paprike, žličicu papra i soli, 1 žlicu češnjaka u prahu ili 2-3 zgnječena češnja češnjaka. Sve pomiješajte.

Uvaljajte svaki kolutić tikvice u jaje pa u mješavinu. Poredajte na masni papir i ispecite u pećnici 15-20 min na 230 stupnjeva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35