Obavijesti

Lifestyle

Super Mila: Novi ženski časopis svaki mjesec besplatno uz 24!

Super Mila: Novi ženski časopis svaki mjesec besplatno uz 24!
3

Još jedna novost dolazi nam iz 24sata: Besplatan ženski časopis! Očekuju vas teme o roditeljstvu, zdravlju, ljepoti, modni shopping vodiči i najfiniji sezonski recepti

VIDEO

U novom mjesečniku koji dolazi ekskluzivno uz 24sata moći ćete pronaći raznovrsne teme koje će pokriti sve ženske apetite za najnovijim informacijima i trendovima. Kako bismo zadovoljili sve uzraste i pokrili što veći broj tema u novom ćete časopisu pronaći i naslove o roditeljstvu, zdravlju i beauty trikovima. Sve trendseterice očekuju modni shopping vodiči, a sve gastroljupce najfiniji sezonski recepti.

Novi ženski časopis Super Mila izlazit će svake prve srijede u mjesecu besplatno i ekskluzivno uz 24sata! Prvi broj očekuje vas već 07.11.!

Prvi broj Super Mile na 52 stranice donosi priče o ženama koje nas okružuju, njihovim životima, ljubavima, pobjedama. Daniela Trbović za Super Milu ispričala je sve o svom svom životu nakon prekida dugogodišnje veze s Oliverom Frljićem, a Ksenija Erker, Almira Osmanović i Željka Ogresta o odnosu sa svojim kćerima: kakve su bile majke i jesu li griješile u odgoju.

Jeste li znali da je scenaristica domaćih sapunica Dolina sunca i Sve će biti dobro nagrađivana inovatorica? Za Super Milu otkriva sve o svojim izumima.

Pročitajte i priču o Sandri Babac, poznatijoj kao Šinjorini smokvi, ženi koja je od spravljanja džemova napravila biznis od koje živi cijela obitelj. Suzy Josipović otkrila je tajne svoje kuhinje i s čitateljicama podijelila svoje omiljene recepte.

Za sve moderne žene tu su i najljepše i najpraktičnije torbe, savjeti kako nositi malu crnu haljinu te 'ukrasti' zvjezdani stil.

Namirnica broja je kesten: jeste li znali da se s njime radi pizza, juha i wok?

Ostale teme potražite u srijedu u Super Mili, samo uz 24sata!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku