Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Supertata iz Splita: Otkad sam ugledao kćer nova sam osoba

Ostao sam rano bez roditelja, bez majke sa 14, a bez oca kad sam imao 21 godinu. Kad mi je otac preminuo zaručnica je taman bila trudna s Larom. A ja sam ostao potpuno izgubljen, priča Petar

Petar Nizic
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
12 komentara

Samo želim da moja djeca izrastu u dobre ljude, a onda ćemo lako sve drugo. Život me naučio da, kad si dobar prema drugima, uvijek će se naći netko tko će i tebi pružiti ruku kad ti bude trebalo, ukratko nam je rekao Splićanin Petar Nižić (24), vojnik s činom skupnika u Hrvatskoj ratnoj mornarici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bavi se i glazbom, uspješno je nastupao i u showu "Zvijezde", no kako i sam kaže, najvažnija uloga u njegovu životu je uloga tate dvogodišnjoj Lari, a uskoro i sinu kojega u svibnju očekuje sa zaručnicom Nikolinom (24)

Upravo je rođenje Lare okrenulo njegov svijet u nekom novom smjeru. Preplavila ga je pozitiva i neka nova snaga, naoružala ga je strpljenjem, nahranila ljubavlju. No društvo je prepuno i onih tužnih i ružnih sudbina pa je Petar svoje objave na društvenim mrežama počeo je obilježavati pod 'hashtagom' - #budidobartata. I njegova pozitiva pokrenula je cijelu lavinu reakcija.

'BUDI DOBAR TATA' Splićanin poziva sve očeve da daju puno ljubavi svojoj djeci

- Ostao sam rano bez roditelja, bez majke sa 14, a bez oca kad sam imao 21 godinu. Kad mi je otac preminuo zaručnica je taman bila trudna s Larom. A ja sam ostao potpuno izgubljen, onako nezreo, niti psihički niti u bilo kojem drugom smislu ja nisam bio spreman za takvu odgovornost, biti nekome tata. Bio sam na porodu, i onoga trenutka kad sam ugledao svoju kćer, kad sam vidio te oči, sve se promijenilo. Sutradan sam se sabrao i postao nova osoba. Nema više lutanja, svaki korak je promišljen, puno sam odgovorniji i neprestano se preispitujem. Stalno težim da budem još bolja osoba i bolji otac. Za mjesec i pol dana stiže nam i dječačić. Zvat će se Stipe, po mom ocu za kojeg sam bio jako vezan - kaže nam Petar koji svaki slobodan trenutak provodi s kćeri, igraju se, svira s njom gitaru, pjevaju...

Petar Nizic | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

- Nisam ja sad neki supertata, sigurno ima boljih očeva od mene. Ja želim samo poslati pozitivnu poruku. Nije lako biti roditelj, to je veliki izazov. Ne želim nikome držati predavanje niti nekoga osuđivati, nije to bio moj cilj. Želim biti primjer dobrog roditeljstva. Zbog moje kćeri i obitelji želim uspjeti i u vojnoj karijeri, ali i glazbi. Zaručnica je trudna i nije ni njoj sada lako, zato joj želim pomoći i preuzeti Laru kad god mogu da se ona malo odmori - kaže nam Petar dodavši kako je i ministar obrane Damir Krstičević, ali i cijelo nadležno Ministarstvo super reagiralo i podržalo ga, baš kao i njegovi kolege s posla i prijatelji. 

You are my sunshine 😁🎶💕 #budidobartata

Objavljuje Petar Nizic u Ponedjeljak, 11. ožujka 2019.

Inače Petar sam piše svoje pjesme. Singl "Držiš dah" posvetio je upravo voljenom ocu dok je pjesmu naslovljenu “Bezuvjetna ljubav” posvetio zaručnici Nikolini i kćeri.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message