Lifestyle

Komentari 6

Suprug joj poslao fotografiju iz hotela, a ona shvatila da ju vara: Vidite li što ga je odalo?

Suprug joj poslao fotografiju iz hotela, a ona shvatila da ju vara: Vidite li što ga je odalo?

Korisnica TikToka objavila je video u kojem objašnjava kako je njezin suprug otišao u casino, gdje je u hotelu trebao i prespavati. Poslao joj je fotografiju iz kupaonice u hotelskoj sobi, ali nije bio dovoljno oprezan

Moj suprug poslao mi je fotografiju iz kupaonice u svojoj hotelskoj sobi, ali primijetila sam nešto čudno, sada više nismo u braku, napisala je korisnica TikToka pod imenom @shesough uz video koji je objavila na toj društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

U videu vidimo dvije fotografije na kojima je muškarac koji je radio selfie u ogledalu kupaonice i na obje fotografije mu je prešarano lice kako se ne bi moglo prepoznati o kome se radi.

Uz video, @shesough je pitala svoje pratitelje mogu li vidjeti što je odalo preljubnika.

Naime, na polici ispred njega vide se pegla za kosu i veliki češalj, koje on očito nije primijetio kada se fotografirao.

Kao i prevarenoj supruzi, tako ni njezinim pratiteljima nije dugo trebalo da shvate o čemu se radi i većina je odmah vidjela peglu za kosu, a oni malo revniji primijetili su da on ne nosi niti vjenčani prsten.

Većina je istaknula da pegle za kosu nisu u standardnoj ponudi hotela.

'Ova pegla za kosu izgleda zgodno', 'odmah sam vidjela peglu za kosu', 'uf, pegla za kosu i češalj za raščešljavanje', 'muškarci uistinu ne razmišljaju'..., samo su neki od komentara na video, koji je dosad pogledalo preko 4 milijuna ljudi, piše Mirror.

Najčitaniji članci