Obavijesti

Lifestyle

Komentari 153

Supruga mi je 'podvalila' treće dijete, ne želim je više vidjeti

Supruga mi je 'podvalila' treće dijete, ne želim je više vidjeti

Ovaj muškarac osjeća se izdanim i zarobljenim jer je supruga bez njegovog znanja 'radila' na trećem djetetu. Kasnio je otkrio i kako je to sve učinila. Kaže da bi je najradije ostavio

VIDEO

U poruci koju je objavio na Reddit's Relationship Advice forumu anonimni suprug ustvrdio je da je njegova supruga protiv njegove želje ostala trudna s trećim djetetom, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO: Kome pripada prsten nakon prekida zaruka

Pokretanje videa...

Kome pripada prsten nakon razvoda? 00:57

Muškarac (34) objasnio je da je u životu htio imati samo jedno dijete, no supruga koja je jedinica nije se s tim složila i inzistirala je da njihovo dijete ima sestru ili brata. Stoga su se složili da će imati dvoje djece kako bi još imali dovoljno novca za povremena putovanja i zajedničke izlete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No kad je njihovo drugo dijete, sinčić, napunio godinu dana, supruga je priznala da je zapravo oduvijek željela četvero djece te da bi trebali pokušati dobiti makar još jedno. On se s tim nije složio, posvađali su se i nekoliko dana nisu razgovarali. No u konačnici su se pomirili, a bilo je i seksa. On tada toga nije bio svjestan, no začeli su treće dijete.

Saša iz Osijeka: Supruga me izbola nožem, ali još ju volim...
Saša iz Osijeka: Supruga me izbola nožem, ali još ju volim...

- Došao sam kući s posla dok su djeca bila kod djeda i bake. Supruga me posjela s velikim osmijehom na licu i pokazala mu pozitivan test za trudnoću, plešući od radosti. Primijetila je da izraz na mojem licu nije bio toliko oduševljen i počela je vikati na mene. Optužila me da je ne podupirem, da je svako dijete Božje čudo i da bih trebao biti zahvalan. Rekao sam da mi je žao, zagrlio sam je i izjavio da sam oduševljen zbog prinove - piše muškarac.

Kad je supruga sretnu vijest počela dijeliti i s drugima, postao je sumnjičav jer se sve činilo nekako kao da je već dugo vremena planirala trudnoću. Zato je odlučio istražiti to.

Gobac: Supruga me ponekad gađa tupim i tvrdim stvarima
Gobac: Supruga me ponekad gađa tupim i tvrdim stvarima

- Dok je spavala, uzeo sam kondome iz ladice i stavio ih pod vodu. Bili su probušeni. Uzeo sam njezin telefon i ustanovio da ga je zaštitila šifrom, što je bilo čudno. No kako ona nema baš neku memoriju, bio sam siguran da je postavila jednostavnu šifru pa sam pokušao s njezinim rođendanom. Uspio sam otključati mobitel. Pogledao sam njezine poruke i pronašao prepisku s najboljom prijateljicom. Moja supruga joj se požalila da me nikako ne može prizvati pameti, a prijateljica joj je sugerirala da se to sve da srediti. Supruga se složila s tim i rekla da više neće uzimati kontracepcijsku pilulu - nastavlja on zgrožen otkrivenim sadržajem.

- Odmah sam je probudio i pitao je li njezina trudnoća doista čudo. Pogledala me srnećim pogledom i počela plakati - nastavio je on.

Tvrdi kako su se posvađali, no supruga je inzistirala da je trudnoća njezin izbor bez obzira je li ili nije uzela pilulu i da ukoliko on ne želi više djece, trebao je otići na vazektomiju. U konačnici suprugu je izbacio iz kuće i ona je otišla svojim roditeljima. Autor objave na kraju tvrdi kako se zbog pandemije supruga vratila doma kako ne bi bila razdvojena od svoje djece.

Supruga Mela Gibsona je predala papire za razvod
Supruga Mela Gibsona je predala papire za razvod

- Što da radim? Ostanak kod kuće s njom za mene je dovoljno užasan i ne znam bih li je zbog svega trebao ostaviti. Više joj ne vjerujem. U potpunosti me izdala. Ljut sam, no na putu je još jedno moje dijete - zaključuje on tražeći savjet.

Poruka je postala viralna, a komentiralo ju je više od 1000 ljudi.

- To je velika izdaja i iz moje perspektive, razlog za razvod. Dijete je velika emotivna, fizička i financijska odluka koja uključuje oba partnera. Ona je sebična i manipulativna - piše čitatelj.

- Za mene je to 100 posto razlog za razvod. Laže i manipulira koristeći se djecom. Tome se ne bih vraćao - nastavlja drugi.

- Ovo je oblik zlostavljanja. Razgovaraj s odvjetnikom, potraži psihijatra. Ovo nije u redu - zaključuje treći.

"Supruga me je pretukla nakon što smo se vjenčali"
"Supruga me je pretukla nakon što smo se vjenčali"
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme