Obavijesti

Lifestyle

Komentari 42

Suprugama su jako potrebne ove 3 stvari, ali to neće priznati

Suprugama su jako potrebne ove 3 stvari, ali to neće priznati

Nemojte se braniti. Mirno je pogledajte u oči i recite: Draga, kladim se da bi se voljela opustiti i ja ću ti pomoći. Zatim otkrijte na koji način to zaista i možete učiniti, kaže savjetnik Horsmon

VIDEO

Kad muškarac zatraži pomoć oko toga što bi njegovoj ženi trebalo od njega kao od supruga, zanima me kako stoje stvari u njihovoj vezi. Tada mu pomažem shvatiti što bi sljedeće trebao učiniti, piše za YourTango savjetnik za život i odnose Steve Horsmon.

POGLEDAJTE VIDEO: Nije se poljubila do dana vjenčanja

Pokretanje videa...

Prvi poljubac 01:09

Kad mi kaže da je upravo čuo, po deseti put, da njegova supruga želi da on bude muškarac u vezi, posljednje što treba izgovoriti je:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ona ne bi smjela govoriti takve stvari!. Pa dopustite mi onda da vam dekodiram misterij.

Svjesne, evoluirane supruge, kažu mi da igrajući na kartu "budi muškarac" zapravo žele nešto drugo. Kad se ljudi osjećaju, frustrirano ili ljutito, obično se žale na stvari prikrivajući naše stvarne potrebe. Možda vrištimo od bijesa na nekoga u prometu s kim smo izbjegli strašan sudar, no istina je da se bojimo. Stvarna je potreba da se želimo osjećati sigurno, iako to ne kažemo.

Možemo postati jako frustrirani s djetetom kad je istina da smo emocionalno iscrpljeni. Stvarna je potreba da želimo osjetiti mir i smirenost. Ali mi to ne kažemo. Može nas užasno povrijediti nešto što je netko izgovorio, a istina je da se osjećamo odbačeno. Stvarna je potreba da se želimo osjećati prihvaćenima. Ali mi to ne kažemo.

Ilustracije parova

Tako je i sa mnogim ženama. Reći će stvari poput: Zašto ovdje moram raditi sve? Ovo je mjesto katastrofa! Nikad ne napraviš što treba i ne mogu računati na tebe. Razmišljaš samo o seksu.

A prijevod koji muževi čuju je: Ti si bezveznjaković, ti si loš suprug i ti si perverznjak.

Ali to nije ono što ona govori. Shvaćam zašto biste to mogli shvatiti osobno, ali ona ne misli napadati vašu muškost niti je zapravo ljuta na vas. Važno je znati za kojim osjećajem ona žudi i zašto joj taj osjećaj uzrokuje burnu reakciju. Ne radi se o vama - radi se o njezinoj žudnji da osjeti nešto što želi osjećati. I ona misli da bi joj njezin muškarac mogao pomoći da to osjeća kad bi samo znao ove tri stvari koje ću vam reći.

1. "Samo se želim osjećati kao da se mogu opustiti."

Supruge mi kažu da im je ključan osjećaj opuštenosti, a da se pritom osjećaju povezano, nježno i seksi. Jeste li ikad bili kraj žene koja je zaigrana, seksi, nasmijana, zabavna i koketna? Da, znam. Riječ je o najljepšoj stvari koju muškarac može zamisliti. I ona bi željela biti takva, ali žene mi kažu da to ne mogu postići ako se ne osjećaju opušteno.

Zaključak: Ljuta je jer se želi opustiti kako bi se osjećala razigrano, luckasto, seksi, nasmijano, zabavno i koketno. Nije ljuta jer si bezveznjaković. Ljuta je jer se ne može opustiti.

Ilustracije ljubavi

Kako biti njezin muškarac: Nemojte se braniti. Mirno je pogledajte u oči i recite: Draga, kladim se da bi se voljela opustiti i ja ću ti pomoći. Zatim otkrijte na koji način zaista možete pomoći.

Postoje li zadaci koji nisu napravljeni? Ona bi voljela da napravite plan - bilo kakav plan. Budi njezin čovjek s planom.

Što po kući treba napraviti, koji su zadaci preostali? Puno ih je. Čišćenje, pranje rublja, djeca, automobili, odmori, obroci, obitelj, posuđe, računi i pokvarene stvari - sve to zahtijeva nevjerojatno ulaganje odgovornosti, predvidljivosti i pouzdanosti. Nitko se ne može opustiti uz sve te poslove! Tu joj trebate vi. Ne dopustite da crna rupa zadataka usisa romantičnu energiju.

Oprez: Postoje stvari s kojima ne možete pomoći. To su njezine stvari. Morat će se nositi s njima nositi sama i ne pokušavajte to rješavati umjesto nje.

2. "Samo se želim osjećati kao da mogu računati na njega."

Supruge mi kažu da osjećaju sigurnost i predvidljivost kad njihov muškarac obavi dogovorene zadatke i dosljedan je. Da, to je dosadno. Ali sa sigurnošću i predvidljivošću dolazi i opuštanje. I time smo pokrili razloge zbog kojih je opuštanje tako važno.

Dosljedan sam s njezinom jutarnjom kavom. Volim planirati spojeve i pozivati je da radimo stvari zajedno. Ostavljam joj poruke i zovem je kad zakasnim - svaki put. Volim usisavati, to je vrlo moćan alat.

Biram stvari koje očekujem od sebe i odrađujem ih. Ne očekujem i ne prihvaćam da mi ona govori što trebam raditi. Zna što sam odabrao i što očekujem ​​od sebe. Također zna da je njezin posao odabrati i odrađivati svoj dio. To podrazumijeva timski napor koji joj pomaže da se osjeća dobro i opušteno, što je lijepo.

Prva ljubav pamti se zauvijek, a najljepše se voli iza četrdesete godine - evo zašto je tako!
Prva ljubav pamti se zauvijek,  a najljepše se voli iza četrdesete godine - evo zašto je tako!

Zaključak: Ljuta je jer želi osjećati sigurnost i predvidljivost. Nije ljuta jer ste loš suprug. Ljuta je jer se ne može opustiti.

Kako biti njezin muškarac: Ako joj želite pomoći da se osjeća kao da može računati na vas, samo odlučite što očekujete od sebe. Jasno recite za što ste zaduženi. Onda radite te stvari. Dosljedno. Manje razgovora. Više akcije.

Većina problema proizlazi iz činjenice da ne radimo prema vlastitim očekivanjima i ne pokazujemo dosljednost. Ne kažem da ona nikad neće prigovarati, ali tada vam to neće smetati kao nekada.

3. "Želim se osjećati kao da on želi mene, a ne samo moje tijelo."

Dobio sam jedanput e-mail od žene koja je napisala: „Osjećam kao da bih mu mogla biti bilo koja od 10.000 žena. Ne osjećam da me želi kao osobu. Ponekad pomislim da bih mogla ostaviti genitalije u spavaćoj sobi i otići skuhati kavu, a on ne bi ni primijetio da sam otišla."

Da, znam, to je jeziva pomisao. Ali njezina je poanta prilično jasna. Želi se osjećati kao da su i njezin um, duh i osjećaji vrijedni vaše pažnje. Želi se osjećati poželjnom ne samo zbog svojih fizičkih svojstava, već i zbog cijele sebe. Ako osjeća vašu iskrenu želju za sobom, može osjetiti vaše prihvaćanje. A ako se osjeća prihvaćeno, onda će se osjećati i opušteno.

Couple dancing

Kad je moja djevojka pročitala ovaj dio članka rekla je da se nitko ne želi osjećati kao predmet za seks. Jezivo, ali opet, shvaćam poantu. A ti?

Zaključak: Ljuta je jer se želi osjećati poželjno i prihvaćeno. Nije bijesna jer ste perverznjak. Ljuta je jer se ne može opustiti.

Kako biti njezin muškarac: Pitajte je bi li mogla ostaviti genitalije u krevetu i otići po šalicu kave. Šalim se, nemojte to raditi. Nemam pojma zašto sam to napisao. Vjerojatno zato što sam perverznjak.

Ozbiljno, mislim stvarno ozbiljno, točno znate što ovo znači. Svaki muškarac kojeg znam razumije osjećaj odbačenosti. Bol je ista bilo da je riječ o odbacivanju naših emocija, naših mišljenja ili našeg tijela. Odbijanje je jedan od naših najvećih strahova. Možete zamisliti kako se ona osjeća ako su vaša želja i prihvaćanje ograničeni samo na njezinu seksualnost.

Nemojte me krivo shvatiti, ona definitivno želi osjetiti vašu muževnu, bezobzirnu želju za svojim tijelom. Ali u ovom ste trenutku jedini čovjek na cijelom planetu s tajnom moći koja joj pomaže da se osjeća potpuno poželjnom i prihvaćenom - tijelom, srcem i dušom.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S FRANCUSKIM KRALJEM NEKRETNINA:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani
JESTE LI ZNALI?

Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani

Čak i svježe očišćeni ručnici mogu sadržavati 190.000 bakterija, a brojka se penje na čak 17 milijuna nakon samo jednog dana korištenja, ističe stručnjak