Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Svaka u svom stilu: Kakve su garderobe slavnih Kardashianki

Svaka u svom stilu: Kakve su garderobe slavnih Kardashianki
1

Svaka od Kardashianki ima drugačiju garderobu - Kim ima glamuroznu, Kylie se posvetila torbicama, Kendall se odijeva u čak dvije robe, a Kourtney uz njih djeluje skromno

VIDEO

Njihov glamurozni lifestyle očit je i u garderobama sestara i mame Kardashian, stoga svaka ima carstvo po mjeri. Manekenki Kendall Jenner i sestri Kylie nije dovoljna jedna soba, već su njihove stvari poredane u dvije i tri, a mama Kim ima odijela i hlače posložene kao u poslovnom dućanu. Kim voli glamur, a tako izgleda i njezina omiljena prostorija u kući, dok Kourtney i Khloe vole nešto jednostavniji dizajn interijera, objavio je Insider.

Kourtney ima po njihovim standardima najskromniju garderobu, pokazala ju je u videu iz 2017. Vjerojatno je od onda preuredila, no činjenica je da je ona ipak nešto skromnija i realnija od ostalih dama ovoga klana. U garderobi čuva stvari koje joj nešto znače te je nerijetko emotivno vezana za odjevni predmet.

Kendall, kao slavna manekenka, ima dvije sobe u koje smješta svoje dizajnerske stvari. Prostor je opremljen poput dućana te se na sredini nalazi otok na kojemu drži sitnice i manje modne dodatke. Na zidu je moodboard, prepun inspiracije i kombinacija koje bi mogla odjenuti. Ipak, nešto joj nedostaje - za Vogue je izjavila kako bi u svojoj garderobi voljela imati šank.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian West ima poseban prostor za cipele i torbice, a interijer je u elegantnim svijetlim tonovima. Sve skupa u njezinom je stilu, prepuno dizajnerskim komada koji se nalaze na listi najtraženijih. Na Instagramu je objavila fotografiju jedne prostorije, no to očito nije jedina, pošto nema odjeće.

Kylie Kardashian ističe specijalnu prostoriju za torbice, jer one zaslužuju središnje mjesto u garderobi koja se proteže u čak tri sobe. Osim skupih torbica, voli skupljati i rijetke modne dodatke i primjerke koje je teško nabaviti. Na fotografijama koje objavljuje online, može se vidjeti da joj garderoba djeluje pomalo kao muzej.

Khloe Kardashian cijeni sport pa se u njezinoj garderobi nalaze brojne tenisice i tajice, ali i stvari poput boksačkih rukavica. Ima posebnu fitness sobu za robu, gdje su joj stvari posložene po bojama i dužini svakog odjevnog predmeta. Naravno, tu je i dio s glamuroznim dodacima i haljinama.

Kris Jenner, kao kraljica majka ovog klana, ima urednu, minimalističku garderobu s tamnim odijelima i bijelim bluzama, no tu je i više glam dio posvećen crvenom tepihu. Dio prostora posvećen je glitteru i haljinama za izlaske, kad si mama Kris daje stilskog oduška.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
'Našao sam tajni dnevnik od supruge. Kad sam ga prolistao odmah sam zatražio razvod'
ŠOKANTNE ISPOVIJESTI

'Našao sam tajni dnevnik od supruge. Kad sam ga prolistao odmah sam zatražio razvod'

Jedna djevojka se požalila kako je je bivši dečko poslao poruku da je neka cura s kojom je bio zatrudnjela. Taman je išla van s prijateljicama pa su je tješile. Iselila sam se od njega nakon dva dana