Obavijesti

Lifestyle

Komentari 81

Svaka žena izgleda fantastično s crvenim ružem prave nijanse

Svaka žena izgleda fantastično s crvenim ružem prave nijanse
1

Ljubav prema crvenom ružu traje već stoljećima, a današnje formule omogućile su usnicama dugotrajno nošenje mat ruževa bez isušivanja. Ova boja u trenu daje instant glamur

VIDEO

Povijest kaže da je prvi ruž napravljen u drevnoj Mezopotamiji, žene su mrvile poludrago kamenje kako bi tim prahom bojile svoje usne.

Kažu i da je Kleopatra voljela ruž, i to kakav? Crveni, naravno, pojam moći i snage. I ženstvenosti - da, ovaj je adut kozmetičke industrije jedan od najdugovječnijih, njegovo značenje nije se promijenilo već tisućama godina.

Matirajući efekti nedavno su zavladali scenom, skupa s njima došle su i nove formule. Doduše, prve su mat nijanse prilično isušivale usne, nedostajao im je taj hidratizirajući ekstrakt koji boju čini sjajnom.

CinemaCon Big Screen Achievement Awards - Las Vegas

Nakon nekog vremena stručnjaci su u laboratorijima unaprijedili te matirajuće formule, koje više nisu toliko suhe. Kako bi vaš omiljeni crveni ruž tijekom dana bio što postojaniji, uvijek možete prije ruža nanijeti neki lip balm, melem ili nešto treće što će ih zaštititi, a boja će biti dugotrajna.

Odlična je preporuka i baza za usne, ona će pojačati pigment i učiniti ga postojanim. Sve su to mali trikovi, jednostavni za primjenu i više puta tijekom dana. A kako bismo spriječili kvarenje omiljenog ruža kad ga konačno nađemo, stavit ćemo ga u hladnjak, to mu produljuje “život”.

Svaka od nas izgleda fenomenalno s crvenim ružem, poanta je da nađete pravu nijansu, komentira make-up artistica Lisa Eldridge, a vizažistica Charlotte Tilbury kaže da nam on daje - instantni glamur. Bobbi Brown tvrdi da crveni ruž genijalno izgleda i kad lice nema nikakve druge šminke. Čini ga sređenim.

Radio Disney Music Awards - LA

Dakle, onih dana kad nemamo vremena ili volje ritualno kreirati make-up look, ovaj će nam adut dati ljepotu u jednom potezu.

Čuvajte šminku dalje od izvora topline i svjetlosti, stručnjaci kažu da se kemijska struktura promijeni i tad naš “ljepotan” gubi svoja svojstva. Također, kozmetiku treba cijeniti i po mirisu - ako on nije za pohvalu, vjerojatno mu je istekao rok trajanja.

Zato, pozor, naš omiljeni beauty dodatak mora biti besprijekoran, nanesen s pažnjom, u čemu će nam pomoći olovka za usne u istoj nijansi. Crveni ruž definitivno popravlja dan: nekoliko je studija pokazalo da prodaja crvenog ruža raste tijekom - oblačnih dana.

Kako pronaći idealnu nijansu potražite u članku: 7 pravila crvenog ruža: Traži se idealan podton uz vašu put

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje